Najudobnija obuća na svijetu

Najudobnija obuća na svijetu

Najudobnija obuća na svijetu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.03.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Promovirana kolekcija proljeće - ljeto „najudobnijih cipela na svijetu“, ekskluzivno dostupnima u Masarykovoj 11 u Zagrebu, na Dobrić 3, kod Voćnog trga u Splitu i Korzo 11, Rijeka.

Poznata francuski brand obuće MEPHISTO svjetski poznat po svojim „najudobnijim cipelama na svijetu“ predstavila je i u Hrvatskoj kolekciju proljeće-ljeto u svojim trgovinama MEPHISTO-SHOP Zagreb, Masarykova 11, MEPHISTO-SHOP Split, Dobrić 3, MEPHISTO-SHOP Rijeka i na svojem web-shopu www.shoes.hr

U moderan francuski dizajn, obuća MEPHISTO sa svojom TEHNOLOGIJOM SOFT-AIR, daje odgovor na svjetske trendove komfora, zdravlja i uživanja u svakom koraku. Zahvaljujući tehnologiji soft-air ovaj francuski brand pomaže u otklanjaju problema umornih stopala, bolova u leđima i mišićima, pa čak i kod glavobolje, uz savršenu udobnost i nakon dugotrajnog stajanja ili hodanja. Mephisto koristi prirodne materijale poput đona od kaučuka i najkvalitetniju prirodnu teleću kožu, a đon svake cipele izrađen je od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks.

Osnovan 1965. u Francuskoj, Mephisto na svakom novom tržištu ubrzo postaje najpopularnija cipela za hodanje. Uz to, dok se druge cipele za hodanje često izrađuju od sintetike i u proizvodnom procesu ih rijetko dotakne ljudska ruka, ova francuska obuća zadržala je značajke prirodnog proizvoda, a svaka cipela i dalje se, usprkos velikom broju klijenata, pojedinačno ručno izrađuje u duhu nenadmašene europske tradicije.

Trgovine Mephisto:

MEPHISTO-SHOP Zagreb. Masarykova 11

MEPHISTO-SHOP Split,Dobrić 3, kod Voćnog trga

MEPHISTO-SHOP Korzo 11

WEB SHOP: www.shoes.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti