Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Najudobnija obuća na svijetu

Najudobnija obuća na svijetu

Najudobnija obuća na svijetu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.03.2017.
  • Broj pregleda: 1.259
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Najudobnija obuća na svijetu

Promovirana kolekcija proljeće - ljeto „najudobnijih cipela na svijetu“, ekskluzivno dostupnima u Masarykovoj 11 u Zagrebu, na Dobrić 3, kod Voćnog trga u Splitu i Korzo 11, Rijeka.

Poznata francuski brand obuće MEPHISTO svjetski poznat po svojim „najudobnijim cipelama na svijetu“ predstavila je i u Hrvatskoj kolekciju proljeće-ljeto u svojim trgovinama MEPHISTO-SHOP Zagreb, Masarykova 11, MEPHISTO-SHOP Split, Dobrić 3, MEPHISTO-SHOP Rijeka i na svojem web-shopu www.shoes.hr

U moderan francuski dizajn, obuća MEPHISTO sa svojom TEHNOLOGIJOM SOFT-AIR, daje odgovor na svjetske trendove komfora, zdravlja i uživanja u svakom koraku. Zahvaljujući tehnologiji soft-air ovaj francuski brand pomaže u otklanjaju problema umornih stopala, bolova u leđima i mišićima, pa čak i kod glavobolje, uz savršenu udobnost i nakon dugotrajnog stajanja ili hodanja. Mephisto koristi prirodne materijale poput đona od kaučuka i najkvalitetniju prirodnu teleću kožu, a đon svake cipele izrađen je od prirodnih materijala kao što je kaučuk ili lateks.

Osnovan 1965. u Francuskoj, Mephisto na svakom novom tržištu ubrzo postaje najpopularnija cipela za hodanje. Uz to, dok se druge cipele za hodanje često izrađuju od sintetike i u proizvodnom procesu ih rijetko dotakne ljudska ruka, ova francuska obuća zadržala je značajke prirodnog proizvoda, a svaka cipela i dalje se, usprkos velikom broju klijenata, pojedinačno ručno izrađuje u duhu nenadmašene europske tradicije.

Trgovine Mephisto:

MEPHISTO-SHOP Zagreb. Masarykova 11

MEPHISTO-SHOP Split,Dobrić 3, kod Voćnog trga

MEPHISTO-SHOP Korzo 11

WEB SHOP: www.shoes.hr

Komentari

Najčitanije zanimljivosti