Novo erotsko pivo bolje od Viagre

Novo erotsko pivo bolje od Viagre

Novo erotsko pivo bolje od Viagre
  • Objavljeno: Utorak, 15.09.2009.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Dragi muškarci, nakon što probate najnoviji erotski tonik, bolji, prirodniji i jačeg djelovanja od Viagre, tjednima nećete paliti televizor. Zašto? Večeri ćete provoditi u vrućim igricama u spavaćoj sobi.

Novo, zasad još malo poznato erotsko pivo, bolje je od Viagre, s trenutnim djelovanjem - barem ako je vjerovati njemačkom pivaru Juergenu Hopfu koji ga je 'smućkao'.

Hopf je otkrio da je do otkrića došao slučajno, nakon što su se pokvarili strojevi u njegovoj automatiziranoj pivovari u Schoenbrunnu u Bavarskoj. Tajna je škakljiva, ali ju je otkrio: 'Zvali su me usred noći u pivovaru da vidim što se dogodilo. Budući da živim odmah preko puta, a na cesti nije bilo ni žive duše, cestu sam prešao odjeven samo u kožnu pregaču, papuče i alpski šešir', rekao je Hopf.

'Pogon se nije mogao restartati, pa sam uzeo veliki štap i krenuo miješati pivo u bačvi. Odjednom sam se počeo čudno osjećati te sam shvatio da će to pivo biti drukčije od svakog koje sam ikad napravio', nastavio je.

Kako kaže, kada je novo pivo otišlo u prodaju, svatko tko ga je probao rekao je da je djelovanje trenutno. 'Svi su mi rekli da cijeli tjedan nisu gledali TV. Umjesto toga, pohitali su u spavaću sobu jer nisu htjeli gubiti vrijeme', kaže Hopf.

Hopf ovo specijalno pivo planira i izvoziti po cijeloj Europi, a bit će ga lako prepoznati po etiketi na kojoj je djevojka u toplesu.

'Već imamo nekoliko klijenata po Velikoj Britaniji, a jednom kad ljudi shvate koliko je naše pivo doista moćno, očekujem nezamislivo širenje posla', uvjeren je Hopf.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti