Nupo - hrana sa zadatkom!

Nupo - hrana sa zadatkom!

Nupo - hrana sa zadatkom!
  • Objavljeno: Utorak, 09.07.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Učinkovit, zdrav i dugoročan gubitak kilograma uz Nupo dijetalnu prehranu!

Nupo dijetalna prehrana - potvrđena u više od 50 kliničkih studija rezultira prosječnim gubitkom tjelesne težine: 12,3 kg u 8 tjedana!

Zašto Nupo?

Nupo dijetalni napitci i Nupo dijetalne juhe u vrlo nisko energetskoj dijeti  koriste se kao jedini izvor hrane. Osoba unese manje od 800 kcal, a svom organizmu osigura sve potrebne vitamine, poput omega-3 masnih kiselina, kalcija i željeza te minerale ​​i prehrambena vlakna.

Šest laganih, punovrijednih obroka dnevno, a svaki obrok sadrži samo 115 kcal, ima optimalnu kombinaciju hranidbenih tvari. Dnevno unosite više od 65 grama bjelančevina koje pomažu održavanju mišićne mase i ugljikohidrate koji vam osiguravaju  energiju. Također, unosite i dovoljnu količinu masnoća i više od 20 grama vlakana koji su dobri za probavu te sprječavaju probleme  žuči.

Nupo dijetalni napitci dolaze u čak 5 okusa: čokolada, bijela kava, jagoda, mango/vanilija i novi okus - malina/borovnica. Nudimo i Nupo dijetalne juhe od šparoga, povrtnu te pikantnu juhu od tajlandske piletine.

Nupo je idealan potpuni zamjenski obrok za osobe na dijeti i praktičan zbog jednostavne pripreme za zaposlene osobe s vrlo malo slobodnog vremena.

Naša misija je ljudima pomoći promijeniti životne i prehrambene navike da na zdrav način gube višak kilograma, centimetre i tjelesne masnoće uz Nupo dijetalne proizvode.  Svojim korisnicima osiguravamo nutricioniste za individualno savjetovanje.

Rezervirajte svoj termin za Nupo savjetovanje u najbližoj ljekarni ili posjetite nuposhop na www.nupo.hr gdje vam do 31.8.2013 nudimo DODATNIH 15% popusta na Nupo pakete. Potrebno je samo upisati  kod popusta: LJETO.

Nupo call centar za pomoć korisnicima možete nazvati na 01 55 03 500. Pratite nas i putem naše Facebook stranice Facebook Nupo Hrvatska.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti