Održano predstavljanje Nupo jedinstvenog koncepta za mršavljenje

Održano predstavljanje Nupo jedinstvenog koncepta za mršavljenje

Održano predstavljanje Nupo jedinstvenog koncepta za mršavljenje
  • Objavljeno: Petak, 28.06.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

U zagrebačkom Posh Fantasy Baru održano je predstavljanje i degustacija Nupo proizvoda za mršavljenje i promicanje zdravog životnog stila. Na eventu su se okupili brojni uzvanici iz javnog života kojima je stručni Nupo tim predstavio sve prednosti Nupo prehrane.

O svome iskustvu i uspješnom mršavljenju uz Nupo proizvode govorila je ambasadorica Nupa, glumica Ana Begić Tahiri koja je uz Nupo dijetalnu prehranu izgubila čak 14 kilograma. Okupljenima se obratila i Tamara Šišić Kramer, direktorica prodaje i marketinga Nupo CEE te nutricionistica, doc. dr. sc. Darija Vranešić Bender koja je predstavila cijelu paletu proizvoda namijenjenih učinkovitom i zdravom mršavljenju te održavanju tjelesne težine.

Tamara Šišić Kramer je istaknula: „Nupo se na tržištu pojavio s revolucionarnom idejom da  osobe s prekomjernom težinom preuzmu odgovornost za svoje zdravlje te da same kontroliraju unos hrane i gubitak neželjenih kilograma. Cilj nam je da ljudi promijene svoje životne i prehrambene navike te da na zdrav način gube višak kilograma i dugoročno održe postignutu tjelesnu težinu. Nupo je stoga razvio inovativno rješenje - prehranu u vrlo niskoenergetskoj dijeti s kojom se u šest obroka unese manje od 800 kalorija dnevno, a tijelo se opskrbi sa svim potrebnim hranjivim tvarima te vitaminima, mineralima i prehrambenim vlaknima."

Nutricionistica Darija Vranešić je predstavila tri skupine Nupo proizvoda: Nupo dijetalna prehrana  (dijetalni napitci i juhe), Nupo zamjena obroka (Nupo shake u tetrapaku i Nupo pločice) te Nupo užina (Nupo snack bar). „Nupo dijeta se može temeljiti isključivo na konzumaciji Nupo dijetalnih proizvoda u prahu u vrlo niskokaloričnoj dijeti te na  kombinaciji uobičajene hrane s Nupo dijetalnim proizvodima u prahu. Dakle, Nupo nudi opcije za mršavljenje, kao i za održavanje tjelesne težine" - naglasila je Vranešić.

Organizatori su na kraju najavili naredne prezentacije - Nupo misija s Anom Begić Tahiri,  koje će se održati u većim gradovima Hrvatske. Pored degustacije te razgovora s Anom Begić Tahiri, na prezentacijama će se posjetiteljima omogućiti savjetovanje s nutricionistima i mjerenje radi izrade posebnog dijetalnog programa prema specifičnim potrebama svakog korisnika. Na svim eventima posjetitelji će moći kupiti Nupo pakete po povoljnim cijenama i  sudjelovati u  nagradnoj igri.

Raspored evenata:

28. 06. 2013. - ljekarna Farmacia, City Galeria, Zadar,  16-20h

29. 06. 2013. - ljekarna Farmacia, West gate, Zagreb,  17-21h

01. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, Supernova, Varaždin,  16-20h

02. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, City Centar One West, Zagreb,  17-21h

03. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, City Center One, Split,  16-20h

04. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, Tower centar, Rijeka,  16-20h

05. 07. 2013. - ljekarna Farmacia, Avenue Mall, Osijek,  16-20h

Nupo dijetalna prehrana je razvijena u bolnici Hvidovre u Danskoj, a u posljednjih 30 godina Nupo proizvodi su provjereni i potvrđeni u više od 50 kliničkih studija te se i dalje kontinuirano razvijaju i provjeravaju od strane stručnih timova u danskim bolnicama. Nupo je stoga najstarija i najbolje dokumentirana vrlo niskokalorična dijeta na svijetu. Nupo proizvode možete pronaći u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i online trgovini: www.nupo.hr, a sva pitanja možete postaviti Nupo call centru: 01 550 3500 ili na: Facebook stranica Nupo Hrvatska

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti