Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Osvoji Curaprox pakiranje!

Osvoji Curaprox pakiranje!

Osvoji Curaprox pakiranje!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 16.02.2015.
  • Broj pregleda: 51
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Temeljita zubna higijena je osnova oralnog zdravlja. Velika većina ljudi je sasvim zadovoljna svojim održavanjem oralne higijene i uvjerena da čine sve što je potrebno. Ali, mnogi od njih ne znaju da za temeljitu oralnu higijenu nije dovoljno samo čišćenje sa zubnom četkicom. Zub ima pet ploha, a zubna četkica očisti samo tri plohe. Za temeljitu oralnu higijenu moramo očistiti također i međuzubne prostore, jer su to mjesta gdje se zubne naslage najviše nakupljaju. Problem upaljenih desni najčešće započinje upravo u međuzubnim prostorima i uz rub desni te je stoga iznimno bitno očistiti i te prostore. Njih ćemo najučinkovitije i najtemeljitije očistiti upotrebom međuzubne četkice. Budući da je svaki međuzubni prostor drugačiji, za učinkovito čišćenje moramo odabrati pravu veličinu međuzubne četkice koju ćemo upotrijebiti u pojedinom prostoru. Najbolje se o tome posavjetovati sa doktorom dentalne medicine, ako ne prije, onda barem na jednom od preventivnih pregleda koji obavljamo dva puta godišnje.

Kako bi vaši zubi i desni bili zdravi i temeljito očišćeni, darujemo dva točna odgovora s limitiranim akcijskim pakiranjem Curaprox CS 5460 "ultra soft" četkice s međuzubnom četkicom CPS 06 na držaču.

Nagradno pitanje glasi:

U koliko veličina su dostupne Curaprox CPS međuzubne četkice linije „prime" i koja je od njih najmanja?

 

Nagradna igra traje do 23. veljače 2015.

Nagrađene su:

  • Žaklina Krulić
  • Ivana Mišetić

Komentari

Najčitanije zanimljivosti