Osvojite tretman protiv starenja za usne!

Osvojite tretman protiv starenja za usne!

Osvojite tretman protiv starenja za usne!
  • Objavljeno: Petak, 27.04.2012.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

365x165.jpg

 

 

Sve što trebate napraviti je točno odgovoriti na nagradno pitanje i napisati nam zašto baš Vi trebate osvojiti ovu prekrasnu nagradu: 

Navedite na koja 4 načina na kožu djeluje hijaluronska kiselina! 

5 točnih odgovora osvaja jedan od pet tretmana protiv starenja za usne.

Tretman protiv starenja za usne s hijaluronskom kiselinom i uljem hibiskusa

Mlada je koža bogata  vodom i zahvaljujući visokom udjelu hijaluronske kiseline u vodi čvrsta je, elastična i svježa. No, tijekom vremena hijaluronska kiselina prirodno prisutna u epidermisu nestaje što dovodi do opasnog smanjenja hidratacije kože. Za sprečavanje opasnosti preranog propadanja kože i za maksimalno smanjenje znakova starenja oboružajmo se, dakle, vodom i svakodnevno dubinski hidratizirajmo našu kožu.

Na temelju avangardnog biotehnološkog procesa djelovanja hijaluronske kiseline L'Erbolario je formulirao svoj inovativni i djelotvorni multiaktivni tretman protiv starenja: 4 fitokozmetike ugodne i svježe teksture koje koži lica jamče učinkovitu otpornost protiv pojave znakova starenja. Uz hijaluronsku kiselinu prisutnu u 3 različite molekularne težine, što je čini triput aktivnijom i učinkovitijom, prisutni su i pažljivo odabrani aktivni sastojci poput staminalnih stanica alpske ruže i hibiskusovog ulja.

tretman_20protiv_20starenja_20za_20usne.


Za dugotrajan volumen i sjaj usnama je potrebna posebna i redovita pažnja. Ovaj multtiaktivni tretman protiv starenja formuliran je na način da u svako doba dana možete hidratizirati, omekšati i nahraniti taj zavodljivi dio tijela. Sastojke koji kožu čine elastičnom, tonificiranom i zaštićenom poput karite maslaca, hibiskusovog i ricinusovog ulja predvodi hijaluronska kiselina koja svakim nanošenjem koži daje dovoljnu količinu vode i ona je u trenu mekša, nježnija i glađa. Hidratizirane, meke i elastične usne svakodnevno imaju punoću i savršene konture.

A nagrade su osvojile:

  • Franka Zeljak
  • Ines Mamula
  • Lukrecia Fabjanović
  • Ines Santovac
  • Danijela Kovačević

 

Nagrade je omogućila:

medika.jpg

Ekskluzivni uvoznik i distributer za ljekarne i specijalizirane trgovine.

www.medika.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti