Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Otvaranje Gift shopa Dida Boža

Otvaranje Gift shopa Dida Boža

Otvaranje Gift shopa Dida Boža
  • Objavljeno: Utorak, 08.11.2016.
  • Broj pregleda: 570
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Otvaranje Gift shopa Dida Boža

U četvrtak 10. studenog svečano je obilježeno otvaranje Gift shopa Dida Boža u Radićevoj 12.

Gift Shop Dida Boža priča o životu, djelu i stvaralaštvu nekoć obiteljske tradicije koja se razvila u ekološku proizvodnju džemova od smokava i ostalih delikatesa bogatih okusa, koji se provode po najvišim ekološkim standardima.

Dida Boža je stvarna osoba iz Vodica, djed vlasnika tvrtke koji je cijeli život živio i radio na zemlji, uzgajao smokve i masline. Danas se proizvodnja odvija u strogo kontroliranim pogonima pri čemu se svaka ekološki uzgojena smokva ručno otvara i kontrolira, a sve kako bi džem zadržao vrsnu kvalitetu. Visok udio ekološki uzgojenog voća te ručno branih plodova daje džemovima punu i osobitu aromu.

Kraljica Dida Božinom asortimana jest džem od smokve koji je doživio veliki uspjeh na međunarodnim tržištima. U posljednjih 9 godina džemovi Dida Boža su osvojili sedam zlatnih odličja za izvrsnost, među kojima su dva zlatna osvojena (2004. i 2010.) na prestižnom međunarodnom sajmu gurmanske hrane Fancy Food Show u New Yorku koji okuplja više od 46.000 proizvođača i profesionalaca iz prehrambene industrije diljem svijeta.

Pripremite ove ukusne poslastice koristeći Dida Boža proizvode:

Tijekom 2015. godine proizvedeno i izvezeno je više od 50 kontejnera džemova plasirano u trgovine širom SADa, među kojima i poznatog Whole Foods lanca zdrave hrane. Neb Chupin, vlasnik tvrtke kaže kako je za uspjeh na američkom tržištu zaslužan izvrstan okus, priča o tradiciji iz Hrvatske, kao i način prezentacije i prodaje - naime u SADu se džemovi, brandirani kao Dalmatia Fig Spreads, prodaju uz sireve, te se savršeno nadopunjuju i kao takvi se konzumiraju širom zemlje.

Dida Boža proizvodi obuhvaćaju širok asortiman, te okupljaju najbolje od hrvatskih okusa i na Vaš stol donose sve veći broj zdravih, gurmanskih, te jedinstveno netipičnih delicija. Osim poznatih džemova od smokava i voćnih namaza, u asortimanu možete pronaći ajvar moćnog okusa, ukusne prirodne sokove, a dio proizvoda iz Gift shopa će biti ekskluzivni za hrvatsko tržište poput smokvenjaka (kolača od smokava sa bademima) i čoko proizvoda u tamnoj čokoladi.

U ovom tradicionalnom Gift Shopu imate priliku degustirati ekološke džemove, odabrati svoj poklon paket i zabaviti se uz kreaciju personaliziranih poruka. Isprobajte ukusne dalmatinske slastice, zabavite se u ugodnom ambijentu i popijete ekološku Mount Hagen coffee to go koja će vas oduševiti osobitom aromom.

Detaljnije informacije o domaćem brendu dostupne su na web stranici www.didaboza.hr i na Facebook stranici Dida Boža.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti