Ovo se događa s vašim tijelom ako se dugo ne seksate!

Ovo se događa s vašim tijelom ako se dugo ne seksate!

Ovo se događa s vašim tijelom ako se dugo ne seksate!
  • Objavljeno: Petak, 04.05.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Kada uđete u pubertet, vaše tijelo počinje očekivati ​​fizičku intimnost u redovitim intervalima i priprema se za aktivan seksualni život.

Jeste znali da oni koji puše marihuanu više se seksaju!

Ali, ako niste bili intimni dugo vremena, tijelo počinje reagirati na tu situaciju, što može imati neke ozbiljne neželjene posljedice.

Pogledajte koje su to posljedice.

  • Povećanje stresa – seks je jedan od najboljih načina za smanjenje stresa jer tada krv prolazi kroz tijelo i otpušta hormone u vaš sustav, zbog čega se osjećate opuštenije i mlađe. Tijekom dužeg perioda bez seksa, stres se počinje gomilati i osjećate se frustrirani i razdraženi na najmanju sitnicu, što vas može učiniti ozbiljno temperamentnima.
  • Mokri snovi – snovi su jedan od najjačih pokazatelja fizičkih potreba. Prolazak kroz duge periode bez intimnih odnosa može dovesti do toga da vaše tijelo šalje signale mozgu o svojim nezadovoljenim žudnjama pa se budite mokri, bezvoljni i loše raspoloženi.
  • Pad imuniteta – vaše se tijelo tijekom seksa oslobađa stresa, a stres uzrokuje pad imuniteta. Drugim riječima, duže razdoblje bez seksa dovodi do stresnog uma i napetog tijela koje postaje podložno bolestima. Jačina imuniteta znatno se smanjuje pa vas čak i najmanji učinci mogu učiniti bolesnima.
  • Razvoj depresije – nedostatak intimnosti dovodi do povećavanja želja koje ostaju nezadovoljene i emocionalne zabrinutosti jer stvari nisu u redu. To može dovesti do postupnog nakupljanja tuge koja, pak, otvara mjesto za depresiju.
  • Debljanje – seks je jedna od najboljih fizičkih aktivnosti koje pomažu u sagorijevanju kalorija, a ima i ogromne kardiovaskularne prednosti. Duže razdoblje bez seksa stoga može dovesti do dobivanja težine znatno brže nego što biste to željeli.
  • Pogoršanje odnosa u vezi – fizička intimnost gradi povjerenje i povezuje ljude na emocionalnoj razini. Zbog nedostatka blizine i intimnosti, parovi se osjećaju udaljeni, što pogoršava odnose u vezi. Redoviti seks mnogo je bolji za vaše cjelokupno zdravlje i sreću.

Otkrijte pruža li zakrivljeni penis bolji užitak!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti