Ovo sigurno zaboravljate ponijeti na plažu

Ovo sigurno zaboravljate ponijeti na plažu

Ovo sigurno zaboravljate ponijeti na plažu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 23.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Svi već znaju da se na plažu ne ide bez ručnika, kreme za sunčanje i sunčanih naočala. Ipak, postoje neke stvari kojih se sjetite tek na plaži jer vam baš u tom trenutku zatrebaju.

Pogledajte popis stvari koje vam mogu dobro doći na plaži, zato nije na odmet imati ih pri ruci.

Knjiga/časopis – izvrsna stvar za skratiti vrijeme na plaži je dobro knjiga ili časopis, samo se trebate namjestiti u hladu i isključiti iz realnog svijeta.

Slušalice/radio – slično kao i knjiga, slušalice uvijek vam dobro dođu da se možete opustiti na plaži, leći na ručnik i uživati na suncu. Ako ste pak sami na plaži, opustite se uz radio stanicu, a za svaki slučaj spremite i rezervne baterije.

Postolje od suncobrana – čak i najhrabriji, koji se vole izležavati na suncu, ponekad posegnu za suncobranom, ali tek tada shvate da su zaboravili postolje. Najjednostavniji trik je da držite sve na istom mjestu ili špagom zavežete postolje oko suncobrana.

Rezervne hlače/kostim – svi znaju da nije pametno stajati dugo u mokroj odjeći. Ako sunce jako grije, nemate problem jer će se kupaće hlače i kostimi osušiti za tren oka, ali kad je vrijeme malo varljivo, dobro je imati pri ruci rezervnu odjeću kako ne biste dobili neželjenu upalu.

Rezervni ručnik/pareo – ako imate mjesta, dodatni ručnik ili pareo vam neće biti na odmet, pogotovo kad nestane sunca, a trebate se ogrnuti nečim suhim.

Ležaljka/stolica – ako se ne možete namjestiti na sitnim kamenčićima ili vas pijesak prži po nogama, nabacite stolicu ili ležaljku na rasklapanje koja je deblja od ručnika pa ćete se moći lako namjestiti.

Novac/osobna – čak i ako na vašoj omiljenoj plaži nema trgovina i kafića, uvijek je dobro sa sobom imati nešto novca i dokument, ako nešto pođe po zlu. Možete ih spremiti u masku/torbicu od mobitela ili oprati posudu od istrošene kreme za sunčanje, da budete sigurni da vam nitko neće ukrasti.

Voda/hrana – ako u blizini plaže imate trgovinu, onda nemate problema, ali ako ljetujete na mjestu gdje imate privilegiju uživati u miru, dobro bi bilo da ponesete barem jednu bocu vode i nešto hrane, ako se kupanje oduži.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti