Otkrijte kako sakriti trbuh na plaži!

Otkrijte kako sakriti trbuh na plaži!

Otkrijte kako sakriti trbuh na plaži!
  • Objavljeno: Srijeda, 25.07.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Zanimljivosti

Ako niste iskoristili proljeće za mršavljenje i pripreme za plažu, ili još uvijek niste zadovoljni svojim izgledom, ne trebate paničariti. Ovoga ljeta možete ići na plažu i s kojim kilogramom viška uz ove male trikovi koji će učiniti da vaš trbuh „nestane“.

Prije odlaska na more vjerojatno ste izbjegavali određenu hranu i isprobale brze dijete koje vam nisu pomogle. Međutim, postoje neke namirnice koje i nisu toliko štetne, ali dovode do nadutosti zbog čega biste ih trebali izbjegavati prije odlaska na plažu kako bi vaš trbuh bio manji.

U tu skupinu spadaju peciva i mliječni proizvodi. Ako ste gladni, za doručak napravite kuhana jaja ili smoothie. Ako vam se jako žuri pa ne stignete ništa pripremiti, uzmite sa sobom voće i pravac na plažu.

Ljubitelji kave prije plaže bi trebali piti crnu kavu, bez mlijeka i šećera, a nakon toga pripazite da popijete preporučenu dnevnu dozu vode koja iznosi 8 čaša, odnosno 2 l dnevno.

Iako vježba 5 minuta prije odlaska na plažu neće čarobno skinuti kilograme, potaknuti će vašu probavu, zbog čega će i trbuh biti vidljivo manji, pogotovo onima koji su tek doputovali na more.

Isto tako, izbor kupaćeg kostima je itekako bitan. Bikini nije rezerviran samo za žene koje imaju savršeno tijelo, ali činjenica je da nudi najmanju mogućnost prekrivanja nedostataka.

Sve žene koje se osjećaju dobro u svom tijelu trebale bi odabrati bikini, a za one koje su sramežljive postoje tankini i jednodijelni kupaći kostimi koji popravljaju siluetu i učvršćuju tijelo te razne haljine i pareo koji se veže oko trbuha koji onda postaje manje uočljiv.

Posljednji savjet je da se na plaži koristite trikom kojeg primjenjujete dok birate odjeću. Jednostavnim rječnikom – istaknite sve svoje vrijednosti i sakrijte nedostatke. Ako imate duge noge ili prekrasnu kosu, stavite suho ulje za tamnjenje na noge, napravite lagane valove u kosi ili istaknite grudi pa kad izađete iz mora nitko neće ni primijetiti „šlaufić“.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti