Seks poze koje nas najviše čine nervoznima

Seks poze koje nas najviše čine nervoznima

Seks poze koje nas najviše čine nervoznima
  • Objavljeno: Petak, 17.12.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Nekim ljudima je teško i razgovarati o seksu. Prvo moraju imati povjerenja u partnera kako bi mogli razgovarati o onome što zaista žele u spavaćoj sobi. Istraživanja kažu da je nervoza zbog nekih novih poza koje isprobavamo u krevetu sasvim normalna!

I kada dođe trenutak da ste opušteni i pričate partneru o svojim maštarijama i željama, još uvijek možete biti nervozni kada dođe veliki trenutak ostvarenja najintimnijih snova.

Čini se da postoje neke poze koje i muškarce i žene čine vrlo nervoznima, a istraživanje stranice Superdrug Online Doctor otkriva zbog kojih su poza u seksu muškarci i žene najviše nervozni.

Na vrhu popisa je poza 69 u stojećem položaju. Više od 42% muškaraca priznaje da ih zabrinjava pomisao izvođenja ove poze. I 57% posto žena priznaje iste strahove. Sljedeći na popisu je analni seks koji nervoznim čini 30% muškaraca i 55% žena.

Saznajte koliko je analni seks zapravo siguran!

Na trećem mjestu se našla masturbacija pred partnerom koja izaziva nelagodu kod 16% žena i 9.5% muškaraca.

U istraživanje je sudjelovalo 1000 muškaraca i žena u vezama s područja Europe i Amerike. Ne iznenađuje činjenica da misionarski položaj izaziva najmanje nervoze.

Istraživanje je također pokazalo da su, u usporedbi s američkim, europski muškarci više zabrinuti zbog masturbiranja, prljavih razgovora i oralnog seksa.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti