Posjetite 8. ZeGeVege festival održivog življenja!

Posjetite 8. ZeGeVege festival održivog življenja!

Posjetite 8. ZeGeVege festival održivog življenja!
  • Objavljeno: Utorak, 23.06.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Posjetite ZeGeVege festival održivog življenja na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu. ZeGeVege festival iz godine u godinu postaje sve važnija i popularnija manifestacija grada Zagreba na što ukazuju i podaci da ga je prošle godine posjetilo gotovo 40.000 domaćih i inozemnih posjetitelja, a zbog velikog interesa izlagača, izvođača i posjetitelja ove godine povećavamo broj štandova za izlagače i broj šatora s dodatnim aktivnostima.

Tako će se na više od 90 štandova predstaviti stotinjak domaćih i inozemnih izlagača, ekoloških poljoprivrednika i proizvođača biljne hrane, proizvođača kozmetike koja nije testirana na životinjama, razne ekološke inovacije, udruge za prava ljudi, zaštitu i prava životinja i slični. Za glazbeni i zabavni dio programa bit će zaduženi DJ-evi i plesne skupine, dok će se u posebnom šatoru održavati edukativni program tijekom kojeg će se održati mnogobrojne edukativne radionice i predavanja, video projekcije, radionice kuhanja, nutricionistička savjetovanja i razne druge dodatne aktivnosti.


8. ZeGeVege festival održivog življenja održava se 4. i 5. rujna 2015., na Trgu bana Josipa Jelačića, i to u petak od 9 do 21 sat i subotu od 9 do 19 sati.

Više o festivalu možete saznati na www.zegevege.com

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Isprobajte ove ukusne i sočne poslastice s tikvicama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti