Pripremite juhe koje pobjeđuju rak!

Pripremite juhe koje pobjeđuju rak!

Pripremite juhe koje pobjeđuju rak!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Dosadašnja istraživanja su pokazala da prehrana može pomoći u prevenciji i liječenju raka. Postoje namirnice koje imaju odlična antikancerogena svojstva, čiji unos svakako trebate povećati. Ove juhe su odličan izvor nutritivnih spojeva, smanjit će rizik od nastanka raka, ali i drugih bolesti, kao što su dijabetes, bolesti srca i srčani udar.

Juha od jabuke i luka

Ova juha spaja najbolje iz dviju različitih namirnica, a to je kvercetin. Naime, jabuke i luk su najbolji izvori kvercetina, bioflavonoida koji ima moćno antikancerogeno djelovanje. Istraživanja su pokazala da povećanje unosa luka i jabuka može smanjiti rizi od nastanka većine vrste raka.

Isprobajte recept za juhu od jabuke i luka!

Juha od češnjaka

Alicin, glavni aktivni sastojak češnjaka, smanjuje rizik od nastanka raka. Dosadašnja istraživanja su pokazala da osobe koje svakodnevno konzumiraju češnjak imaju manji rizik od nastanka raka želuca, debelog crijeva i dojke. Češnjak ima moćna antikancerogena, antibakterijska i protuupalna svojstva.

Isprobajte recept za juhu od češnjaka!

Juha od koprive

Kopriva je odličan izvor vitamina C, E, beta karotena, selena, cinka i flavonoida. To su spojevi s moćnim antioksidacijskim djelovanjem koji smanjuju razinu slobodnih radikala u tijelu i sudjeluju u prevenciji kancerogenih stanica.

Isprobajte recept za juhu od koprive!

Saznajte kako možete smanjiti rizik od nastanka raka za 40%!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Očistite organizam i osnažite tijelo ovim ukusnim juhama

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti