Psiholozi otkrivaju: ovo će vam reći partner koji vas više ne voli!

Psiholozi otkrivaju: ovo će vam reći partner koji vas više ne voli!

Psiholozi otkrivaju: ovo će vam reći partner koji vas više ne voli!
  • Objavljeno: Srijeda, 07.03.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Psiholozi tvrde kako postoje određene fraze koje znače da je vašoj vezi došao kraj!

"Ne moram ti se objašnjavati!"

Naravno da ne biste trebali inkvizicijski ispitivati partnera o svakom pojedinom koraku. Normalno je da partneri jedno s drugim podijele kako im je prošao dan ili ako su taj dan naišli na neki problem. To su samo normalne ljudske potrebe. Ako partner ne želi pričati o tome što se događa, vjerojatno ga nije ni briga što mislite.

"To nije moj problem!" ili "To je tvoj problem!"

Ove riječi su poprilično jasan znak kako je vašoj vezi došao kraj. Ako partner nije zainteresiran za vaše probleme, čak i kada zatražite pomoć, jasno je da mu nije stalo do vas.

"Ako ti se ne sviđam, nađi nekog drugog."

Ove riječi su klasičan znak manipulacije. Partner se ne želi promijeniti i vjeruje kako biste trebali prihvatiti svako njegovo ponašanje. Ako vam se to ne sviđa, vrijeme je da potražite nekog drugog.

"Ne vjerujem ti."

Ove riječi koriste ljudi koji žele dominirati. Svaljuju krivnju na vas u situacijama koje nisu vaša krivica. Vrlo vjerojatno partner samo traži povod za svađu.

"Radi što hoćeš."

Ove riječi znače kako je partner distanciran i ravnodušan prema vama. Ne brine se što ćete učiniti i hoćete li pronaći rješenje. Želi da sami riješite situaciju i ne želi s tim imati veze.

"Pretjeruješ i dramatiziraš bez veze."

Partner će upotrijebiti ove riječi kad mu pokušate izazvati osjećaj krivnje. Trebali biste razmisliti postoji li mogućnost da doista pretjerujete. Objasnite mu što vas doista muči. Razgovor ne može završiti ovim riječima!

"Stvarno te volim."

Možete pomisliti kako vas zbilja voli. Ali, riječ "stvarno" se obično koristi kada partner osjeća krivnju i pokušava dokazati kako vas voli. Te riječi može koristiti kao izgovor za loše ponašanje.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti