Evo zašto su medicinske sestre odlične supruge!

Evo zašto su medicinske sestre odlične supruge!

Evo zašto su medicinske sestre odlične supruge!
  • Objavljeno: Utorak, 12.05.2020.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Psihologija

Ako ne možete pronaći idealnu ženu, možda ne tražite na pravom mjestu. Osim fizičkog izgleda, trebali biste uzeti u obzir čime se pripadnica nježnijeg spola bavi, kako biste dobili predodžbu o tome kakva je osoba.

Niste paranoični, ovo su očiti znakovi da vas partner vara!

Na Svjetski dan medicinskih sestara donosimo zanimljive razloge zašto je medicinska sestra dobar odabir za ženidbu.

Ne kažemo da su ostala zanimanja loša, samo donosimo iskustva o tome zašto su muškarci, koji su u braku s medicinskim sestrama, sretni.

  • Budući da medicinske sestre rade u smjenama, ponekad odlaze na posao u čudnim satima. Za neke parove to je idealno rješenje jer oboje imaju dovoljno vremena za sebe, što je svima ponekad potrebno, a to je teško postići u brakovima kada obje supružnika rade tijekom dana.
  • Liječiti pacijente u različitim fazama bolesti iz dana u dan ne može svatko. Za to je potrebna kombinacija žilavosti i ljubaznosti, a uz to, medicinske sestre pomažu ljudima u najtežim vremenima pružajući im utjehu i podršku. One ne dopuštaju svojim pacijentima da odustani čak ni kad im je najteže, a isto tako će se odnositi i prema članovima svoje obitelji.
  • Budući da se bave životnim i smrtnim situacijama na poslu, medicinske sestre se ne brinu oko sitnih stvari. Strpljive su i ne stvaraju strku zbog curenja slavine ili razbijenog prozora jer znaju što je zaista važno, a što ne.
  • Ljudi koji odaberu raditi u medicinskoj profesiji imaju tendenciju da budu ljubazni prema drugima. Osjećaju se ispunjeni kada pomažu nekome i brinu o tuđim potrebama pa će i njihove obitelji imati koristi od te nesebične sklonosti.
  • Medicinske sestre moraju slušati bolesnike koji prolaze kroz teška vremena. Moraju im pokazati suosjećanje i ponuditi podršku. Onaj tko oženi medicinsku sestru uvijek ćete imati rame za plakanje i nekoga tko će vam dati savjete i podršku.
  • Medicinske sestre znaju sva važna imena u zdravstvenoj struci, a takvo znanje je korisno za cijelu obitelj. Oni znaju tko su najbolji liječnici i gdje se mogu naći najbolje medicinske usluge. Osim toga, one su prve koje primijete kada član obitelji treba medicinsku skrb i mogu sami riješiti manje probleme.
  • Medicinska struka je jedna od rijetkih koja pruža stabilan dohodak. U cijelom svijetu velika je potražnja za medicinskim sestrama, a plaće su im vrlo dobre. Ako se dogodi zatišje u teškim ekonomskim vremenima, moći ćete se osloniti na svoju suprugu, medicinsku sestru.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE

Najnovije

Najčitanije