Sajam ljepote i zdravlja u Splitu

Sajam ljepote i zdravlja u Splitu

Sajam ljepote i zdravlja u Splitu
  • Objavljeno: Utorak, 28.09.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Sajam ljepote i zdravlja održat će se 13. i 14. studenog u Spaladium Areni u Splitu po drugi put. Posjetitelji, ali i profesionalci mogu otkriti novosti vezane uz djelatnosti koje imaju isti cilj: izgledati i osjećati se lijepo i zdravo. Manifestacija je već prošle godine, na prvom Međunarodnom sajmu ljepote i zdravlja „Tiramola o lipote", pokazala da je Split grad kojem je nedostajalo ovakvo događanje. I ove godine Sajam ljepote i zdravlja okuplja respektabilna imena iz različitih područja - kozmetike, welness&spa, medicinskih usluga i pomagala, zdrave prehrane, te stila i mode.

Posjetitelji mogu očekivati kvalitetno osmišljen program. Modna revija najpoznatih hrvatskih kreatora predviđena je za subotu 13. studenog u večernjim satima, a u ta dva dana, subotu i nedjelju 13. i 14. studenog aktivnosti neće manjkati ni za sudionike sajma, ni za posjetitelje. Pripremaju se natjecanja u dizajnu noktiju, make-up umijećima te frizerskim vježbama, a u stručnom dijelu održat će se medicinska predavanja s područja dermatologije. Među stručnim predavanjima svatko može naći nešto interesantno, a nakon toga se održavaju i radionice uz savjetovanje eksperata, dok će sve biti „začinjeno" besplatnim medicinskim i kozmetičkim tretmanima.

Potpuno je logična podrška Sajmu u vidu tiskanog časopisa Tiramola o'lipote. Magazin će sezonski pratiti zbivanja i trendove u svim ovim područjima (na 64 informativne i atraktivno dizajnirane stranice), novosti iz industrije i tvrtki u branši, tako da možete kroz reviju Tiramola o'lipote čitati o raznim temama kojima je zajednička želja unaprjeđenje kvalitete života!

Svi zainteresirani za izlaganje na sajmu ili za organizirani posjet, mogu pogledati detaljnije informacije i kontakt podatke na web stranici www.sajamljepoteizdravlja.com

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti