Nagradna igra - Sajam ljepote i zdravlja "Tiramola o' lipote"

Nagradna igra - Sajam ljepote i zdravlja "Tiramola o' lipote"

Nagradna igra - Sajam ljepote i zdravlja "Tiramola o' lipote"
  • Objavljeno: Utorak, 09.11.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

2. Sajam ljepote i zdravlja "Tiramola o' lipote" održati će se 13. i 14. studenog u Splitu.

Na gotovo 4000 metara kvadratnih Spaladium Arene, posjetitelji, ali i profesionalci, mogu otkriti novosti vezane za djelatnosti koje imaju isti cilj: izgledati bolje, osjećati se bolje i biti lijep i zdrav.

I ove godine Sajam ljepote i zdravlja okuplja respektabilna imena iz različitih područja - kozmetike, welness& spa, medicinskih usluga i pomagala, zdrave prehrane, alternativne medicine, te stila i mode.

U ta dva dana neće manjkati sadržaja ni za sudionike sajma ni za posjetitelje. U subotu će se održati natjecanje u dizajnu noktiju u kategoriji Nadogradnja noktiju « FRENCH» tehnikom. Ocjenjivat će se najbolji rad gel/akril tehnikom. Na pozornici će posjetitelji moći vidjeti prikaz masažne tehnike LAVA SHELLS - Masaža toplim školjkama, Jelica Popić, dr.med. ravnateljica Učilišta Lovran i Natalia Jelenčić, trener u Učilištu Lovran - Spa Wellness Akademiji.

Vidjet ćemo frizerski program salona PIL iz Splita, modne revije među kojima će nam se predstaviti i učenice Škole likovnih umjetnosti u Splitu, a ljubitelji glazbe i plesa uživat će u atraktivnoj izvedbi trbušnih plesačica.

U stručnom dijelu, predavanja će održati dr. med. Antonela Čarija, spec. dermatovenerolog na temu Laseri u dermatologiji, prof. dr sc. Neira Puizina-Ivić na temu Suvremeni pristup nekirurškim antiaging tretmanima, dr. Ante Škaro, otorinolaringolog i kirurg glave i vrata, specijaliziran za štitnjaču, iz Poliklinike Leptir održat će predavanje pod nazivom Štitna žlijezda pod pritiskom modernog vremena, dr. med. Jelica Popić s temom Uspješne wellness& spa centre vode školovani wellness menadžeri, te terapeutkinja Nedjeljka Jurin koja će predavati o korištenju gline u službi zdravlja i ljepote.

Tijekom cijelog dana izlagači će posjetiteljima pružati besplatne frizerske i kozmetičke tretmane i analize kože, a Pokliklinika Mediderm vršit će besplatno savjetovanje o estetskim zahvatima.

U nedjelju, drugog dana sajma, na programu su dvije Frizerske akademije, MIČ iz Slovenije, čiji će tim iz frizerskog salona SIMPLE u Splitu na pozornici prirediti show program. Gostovat će i Vladimir Vergaš, frizer i vlasnik renomirane frizerske akademije VERGAŠ iz Beograda. Održat će se i drugi dio natjecanja u dizajnu noktiju, ovoga puta u kategoriji NAIL ART u kojoj mašti nema kraja, poštujući pritom, naravno, sva pravila stučnog natjecanja.

Slijedi natjecanje u Make up-u o čijem će ishodu odlučivati tri sutkinje; Zdenka Mihelj, Tonica Cvrlje te renomirana kreatorica i poduzetnica Neda Makjanić Kunić. Iako se natjecanja odvijaju u za to posebno predviđenom dijelu dvorane, posjetitelji će moći pratiti tijek i rad natjecateljica.

Proglašenje pobjednika oba natjecanja predviđeno je za nedjelju u 16.30. sati.

Program vode Edita Lučić i Vlatka Pokos.

Među izlagačima svakako treba spomenuti renomirana imena kao što su Wellness& spa centar Filomena, Studio DI, koji je i suorganizator natjecanja u dizajnu noktiju, Ifka Nails iz Zagreba, Wellness centar Babai, Kozmetički salon Estetika Moderna, Kuću ljepote i zdravlja Gorica, Kris Derma iz Zagreba, Protega iz Rijeke, Linea Divina iz Umaga, Doxa, Betalgis, Beauty salon Maja, kozmetičke kuće Jovees, Retinol, Avon, Sympatico, Aroma Bela Line, Galenski laboratorij Splitsko-dalmatinkse županije, proizvođače i distributere kozmetičke opreme Fokus Medical, Gimmed Iskra Medical, frizerske opreme Top stil, Hotel Atrium, Hotel Split, Terme Maribor.

Svoje proizvode prezentirat će i makedonska tvrtka Inter Evrogenex te zagrebački Euroelastik. Splitski prodajni centar Euroshop prezentirat će svoju ponudu posuđa za zdravo kuhanje a i ove godine vidjet ćemo modnu reviju njihove kolekcije sportske odjeće.

Modnu reviju priredit će i Suvremeno učilište u Splitu, a sve informacije o programima školovanja i usavršavanja ovog respektabilnog učilišta moći ćete dobiti na njihovom štandu.

Još je mnogo izlagača iz područja modnog nakita, alternativne medicine, a posebni gosti izlagači su učenici splitske Obrtničke škole i Škole likovnih umjetnosti čiji je nastup pod pokroviteljstvom Grada Splita, te učenici Obrtničke škole iz Sinja pod pokroviteljstvom Grada Sinja. Grupa izlagača iz Zagreba zajedno će predstaviti autohtone hrvatske proizvode.

Podršku Sajmu pružit će i tiskani časopis Tiramola o' lipote. Magazin sezonski pratiti zbivanja i trendove, na 64 informativne i atraktivno dizajnirane stranice, novosti iz kozmetičke i modne industrije, tako da oni koji posjete sajam, ali i oni koji to nisu bili u mogućnosti, mogu kroz reviju Tiramola o' lipote čitati o raznim temama kojima je zajedničko - unaprjeđenje kvalitete života!

A ovaj put Vas i nagrađujemo, jer 10 najbržih dobiva na poklon 2 ulaznice.

Požurite i pošaljite svoje podatke (ime i prezime) na portal@centar-zdravlja.net

Nagradu su osvojili:

1. Nelica Jakisic Zivaljic

2. Marina Biljak

3. Željka Sakač

4. Marta Barbir

5. Ivana Brnić Levada

6. Robert Travcic (prijava poslana putem mobitela, pa je moguće da je prezime Travčić)

7. Marina Dubravčić

8. Ines Vakante

9. Tina Ivanišević

10. Mirna Primorac

tiramola.jpg

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti