Stigla je vladavina vatrenog ljetnog znaka: Lav – osobine i prognoze

Stigla je vladavina vatrenog ljetnog znaka: Lav – osobine i prognoze

Stigla je vladavina vatrenog ljetnog znaka: Lav – osobine i prognoze
  • Objavljeno: Subota, 24.07.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

LAV – ZNAK MJESECA

Lavovi moraju imati kontrolu nad životom i nad drugima. Svoje organizatorske sklonosti kada god mogu nameću drugima i pokušavaju im usmjeriti život. Uvijek misle da sve znaju najbolje i žele da im to drugi priznaju. Znaju biti vrlo dogmatični, što bi trebali osvijestiti i respektirati stajališta drugih ljudi. U tom slučaju bi ono drugo njihovo lice – toplina, velikodušnost i volja da se drugima pomogne – došlo do punog izražaja.

Lav odlike

Lavovi imaju puno stvaralačke energije i kreativnosti korisne u svakoj vrsti posla. Urođeni entuzijazam ogleda se u tome da moraju u potpunosti uživati u životu i da su vrlo vitalni. Od njih i drugi mogu crpiti tu veliku energiju.

Ovaj vatreni čvrsti znak dominira nad drugima, posebno u partnerskom odnosu, premda to može biti i u najboljoj namjeri. Također su vrlo osjetljivi i lako ih je povrijediti, pogotovu ako ih kritizirate. Uživaju u seksu, ali zaboravljaju da izravnost za partnersku stranu nije uvijek ključ uspjeha. Imaju stila, smisla za romantiku i zavođenje.

Lav karakteristike

Već kao djeca nameću se, postaju vođe grupe. Mlađoj braći i sestrama vole govoriti što da rade. Dok su djeca morate ih pohvaliti, pažljivo i eventualno s humorom ukazati na pogreške jer kritika im loše utječe na samopouzdanje. Roditelji ih moraju naučiti da saslušaju tuđe mišljenje i ideje. Djetinjstvo i mladost za njih su vrlo važni jer otuda crpe inspiraciju za cijeli život pa njihova omiljena aktivnost iz toga vremena postaje im profesija. Vole izazove. Kroz njih se dokazuju. Lavovi moraju raditi ono što vole ako hoće biti uspješni, jer u protivnom su lijeni i pružaju otpor. Posao povezan s isticanjem, luksuzom i glamurom, dramatikom (sport i kazalište), važnom ulogom u poslu (kirurzi, advokati, direktori, treneri, režiseri…). Netko će ih okarakterizirati kao prave diktatore.

Lav zdravlje

Za dobro zdravlje lavovima treba kretanje i balansirana prehrana. Osjetljivi su na srce i kralježnicu.

Odlično će doživjeti zemlje kao što je Italija, Sicilija, Češka, a gradove kao što je Rim, Lisabon, Madrid, Prag, Chicago. Omiljeni metal im je zlato. Vole jasne i jake boje. Pozitivne osobine: velikodušnost, srdačnost, kreativnost, entuzijastičnost, odanost i ljubav. Negativne osobine: pompoznost, dominantnost, dogmatičnost i netolerantnost.

Lav podznak

Ako ste Lav u podznaku tada dramatizirate kada ste nesigurni. Vi tražite stalno ljubav, divljenje, aplauz i želite ostaviti dojam. Želite biti ''netko'' i osjećati se važnim. Ne volite niti pojam 'prosječnost'. uglavnom, od malena očekujete da vas se tretira kao kralja ili kraljicu, a morate u životu naučiti da trebate zaslužiti dobar status i poštovanje. Ponekada se ne usudite dokazivati samo zbog straha od poraza ili promašaja. Imate puno ljubavi i topline za drugime, ali očekujete da za to dobijete nešto za uzvrat, priznanje neke vrste. U fizičkom izgledu vam dominira jedno snažno i ponosno držanje i stav koji plijeni pozornost. Kada vi ulazite u prostoriju sigurno nećete ostati nezamijećeni, po energiji kojom zračite i po stilu, ukusu i kvaliteti odijevanja.

Vladavina Lava: 22.07. – 22.08.

Piše: Anđelka Subašić

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti