Što je njezin struk tanji, to je on bolji u krevetu

Što je njezin struk tanji, to je on bolji u krevetu

Što je njezin struk tanji, to je on bolji u krevetu
  • Objavljeno: Srijeda, 16.01.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Škotski znanstvenici su ustanovili da što žena ima tanji struk, to je manja vjerojatnost od nastanka erektilne disfunkcije.

Muškarci žene s tanjim strukom smatraju privlačnijima, a ističu da je njihov seksualni život bolji. 

Kako bi otkrili poveznicu između ženinog struka i erekcije partnera, muškarci su odgovarali na pitanja o seksualnoj fukciji. Također su zabilježili koliko često prakticiraju seks.

Muškarci koji najmanje pate od poteškoća s postizanjem i održavanjem erekcije su mlađi, imaju mlađe partnerice te njihove partnerice imaju tanji struk. Izjavili su da su seksualno zadovoljni, i to u znatno većoj mjeri od preostalih muškaraca.

Voditelj istraživanja prof. Stuart Vrody je izjavio kako "tanak struk se smatra poželjnom fizičkom osobinom kod žena", prenosi DailyMail.

Znanstvenici ističu da za efekt struka postoje 2 objašnjenja:

 

  • Žene s tanjim strukom se općenito smatraju privlačnijima
  • Žene s viškom abdominalne masti imaju manju želju za seksom

 

"Ovo ne iznenađuje. Naime, žene s tanjim strukom su privlačnije muškarcima, bolje se osjećaju, što vodi češćem seksu, boljoj erekciji i jačem užitku" dodao je prof. Vrody.

Koja je dobra vijest za žene? Muškarci s viškom abdominalne masti imaju veći rizik od nastanka erektilne disfunkcije, stoga je i za njih važno da ostanu u dobroj formi.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti