Što napraviti s ostatkom uskrsnih jaja: 5 brzih recepata

Što napraviti s ostatkom uskrsnih jaja: 5 brzih recepata

Što napraviti s ostatkom uskrsnih jaja: 5 brzih recepata
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 18.04.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zanimljivosti

Nakon Uskrsa uvijek ostane hrane za još nekoliko dana. Ako ste skuhali previše uskršnjih jaja i ne znate što biste s njima, možete napraviti ove jednostavne i lagane recepte kako biste odmorili organizam od teške hrane.

Pogledajte ukusne recepte koji su gotovi za čas!

1. Salata od avokada i jaja

Ako ste se nakon kalorične blagdanske hrane odlučili za laganiji obrok, onda je ovo recept za vas! Recept za salatu od avokada i jaja potražite klikom na link ili fotografiju.

2. Salata od tjestenine, tune i jaja

Ovo je još jedan odličan način da iskoristite jaja koja su vam ostala od Uskrsa, tim više što i druge potrebne sastojke sigurno imate kod kuće. Recept za salatu od tjestenine, tune i jaja potražite klikom na link ili fotografiju.

3. Indijska jaja

Mesni umak inspiriran indijskom kuhinjom pretvorit će kuhana jaja u sasvim novo jelo. Recept za jaja na indijski način možete vidjeti klikom na fotografiju ili ovdje.

4. Sendvič s jajima i kozicama

Ako nemate vremena ili volje za praviti posebne recepte s jajima, uvijek možete napraviti ukusni sendvič s jajima i kozicama. Recept potražite klikom na link ili fotografiju!

5. Punjena jaja

Ako za blagdane niste poslužili ovo mnogima omiljeno jelo, onda ga možete pripremiti sada kako biste iskoristili ostatke kuhanih jaja. Recept za punjena jaja potražite na klikom na poveznicu ili fotografiju!

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti