Ovako možete dekorirati stol za uskrsni ručak u zadnji trenutak

Ovako možete dekorirati stol za uskrsni ručak u zadnji trenutak

Ovako možete dekorirati stol za uskrsni ručak u zadnji trenutak
  • Objavljeno: Nedjelja, 09.04.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF, Depositphotos, Pixabay, Unsplash

Kategorija: Obitelj i dom

Uskrs je blagdan kada se cijela obitelj okuplja na svečanom ručku, a mi vam donosimo 5 ideja kako dekorirati stol na jednostavan i zanimljiv način, a koji vam neće oduzeti puno vremena.

Ubrusi

Ubruse posložite u obliku zeca da biste imali efektan uskrsni ugođaj. Zec je vrlo jednostavan za napraviti, samo slijedite upute ispod teksta. Nakon što napravite 6. korak, povucite lijevi i desni gornji dio da dobijete uši, a bazu podvrnite. Isto tako, možete koristiti ubruse ili salvete, bitno je samo da ih dobro učvrstite.

Mrkva od bombona

Iznenadite najmlađe s mrkvicom od bombona koju možete staviti na tanjur ili negdje u blizini stola. Pronađite plastičnu vrećicu koja je špicasta kako biste mogli dobiti oblik mrkve (primjerice plastične vrećice za ukrašavanje torte) ili u običnoj vrećici punite samo jedan rub. Napunite vrećicu s narančastim bombonima i zavežite zelenom trakicom.

Aranžmani

Dekorirajte svoj stol s cvjetnim aranžmanima u ljusci jaja. Potrebni su vam karton za jaja i ljuske. Ljuske od jaja isperite i poslažite u karton. U svaku ljusku cvijet i zelenilo. U ljusku možete staviti i zemlju kako biste osigurali da cvijet stoji uspravno.

Krep papir

Ukrasi od krep papira efektni su i zanimljivi, a potrebno je tek pola sata i malo spretnosti. Najjednostavniji način za uskrsnu dekoraciju stola je napraviti cvjetove od krep papira i unutra staviti uskrsna jaja. Možete napraviti tulipane u bijeloj boji pa unutra staviti šarena jaja ili u šarene tulipane od krep papira staviti jaja neutralne boje. Isto tako, krep papir možete izrezati u obliku jaja ili možete napraviti ukrase za već obojena jaja.

Jestiva vaza ili posuda

Vaza napravljena od čokolade može poslužiti i kao ukras i kao desert. Najprije napušite balon, umočite ga u čokoladu (možete u bijelu, zbog kontrasta) i stavite u hladnjak. Kad se čokolada stvrdne probušite balon i dobit ćete posudu od čokolade. U posudu možete smrviti kekse ili browniese i na njih staviti čokoladna jaja ili bombone u obliku jaja.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije