Vindija je pripremila dnevnu dozu proteina u samo jednoj bočici

Vindija je pripremila dnevnu dozu proteina u samo jednoj bočici

Vindija je pripremila dnevnu dozu proteina u samo jednoj bočici
  • Objavljeno: Utorak, 12.06.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Vindija

Kategorija: Zanimljivosti

Jedno pakiranje 'z bregov Proteina sadrži čak 50 grama visokokvalitetnih proteina potrebnih za normalno funkcioniranje organizma.

S jedinstvenim fokusom na razvoj novih funkcionalnih proizvoda koji imaju pozitivan učinak na zdravlje, Vindija je predstavila 'z bregov Protein –proteinski napitak bez dodanih šećera, bez laktoze i s niskim udjelom masti. Novi član Vindijine mliječne obitelji namijenjen je svima koji prilikom odabira namirnica vode računa o pravilnoj prehrani i vlastitom zdravlju, a dolazi u tri okusa – jagoda, vanilija te čokolada s bananom.

Bjelančevine ili proteini najvažniji su čimbenik u rastu i razvoju tjelesnih tkiva te su glavni izvor za izgradnju mišića, kože, kose, noktiju i unutrašnjih organa. Novi visokoproteinski napitak od obranog mlijeka s 0,2 – 0,5 % mliječne masti, 'z bregov Protein, u samo jednom pakiranju od 500 ml donosi čak 50 grama visokokvalitetnih proteina potrebnih za normalno funkcioniranje organizma. Pravi je izbor za konzumaciju i prije ili poslije treninga kada su tijelu potrebni mišići za izgradnju odnosno oporavak mišića.

Robna marka 'z bregov nastala je 1977. godine kao prvi mliječni brend u Hrvatskoj te je danas simbol duge tradicije proizvodnje mlijeka, mliječnih i fermentiranih proizvoda. Novi proizvod u bogatom asortimanu mliječnih delicija predstavlja ono najbolje od pedesetogodišnjeg iskustva i znanja u proizvodnji sigurnih i zdravih proizvoda te potvrđuje poziciju Vindije kao domaćeg prehrambenog lidera.

PAMET U GLAVU, PROTEINE U MIŠIĆE!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za detoksikaciju

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti