Svaki dan u svibnju super proizvodi na akciji na Vitashop.hr!

Svaki dan u svibnju super proizvodi na akciji na Vitashop.hr!

Svaki dan u svibnju super proizvodi na akciji na Vitashop.hr!
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.05.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Centar Zdravlja

Kategorija: Zanimljivosti

Napokon nam je stiglo proljeće u pravom smislu te riječi, a promjeni vremena i dolasku viših temperatura treba prilagoditi brigu o sebi i svojem zdravlju. Mjesec svakoDNEVNIH akcija na Vitashopu odlična je prilika da upotpunite svoju kozmetičku torbicu, ali i po posebnim cijenama kupite neke od korisnih dodataka pehrani ili izaberete za sebe nešto drugo iz naše ponude, što će vam olakšati svakodnevicu.

Tijekom svibnja na Vitashop.hr svaki dan vas očekuje drugi proizvod na akciji. Mjesec svakoDNEVNIH akcija započinjemo proizvodima za zaštitu kože od sunca. Ljeto nije jedino vrijeme kada je potrebno koristit kremu sa zaštitnim faktorom, zato već sada izaberite Ladival allergy gel za sunčanje SPF 50+ ili Ladival allergy SPF 30 sprej uz koji ćete besplatno dobiti i fluid za zaštitu kože nakon sunčanja. Kako bi vaša koža bila blistava i kako biste usporili proces starenja kože, ali i ojačali svoju kosu i nokte, izaberite Yasenka Skinage prestige colagen ili Skinage elegance colagen, koje po sniženim cijenama možete kupiti tijekom idućih dana. Krajem mjeseca na akcji će biti i Gaia kolagen 10000, kao i Gaia kolagen shot 500. Posebne cijene smo pripremili i za proizvode brendova Dr. Browns, Namman Muay, Dr Brandt, Cleopatra, Apivita i mnogih drugih.

Želite znati što vas još očekuje na akciji? Provjerite klikom na link ili na sliku ispod!

Kako vam ne bi promaknula neka akcija ovog mjeseca i kako biste uvijek bili u tijeku s novim pogodnostima koje pripremamo, pratite Vitashop.hr i na društvenim mrežema, Facebooku i Instagramu.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti