Besplatne medicinske vježbe na Bundeku traju od svibnja do rujna!

Besplatne medicinske vježbe na Bundeku traju od svibnja do rujna!

Besplatne medicinske vježbe na Bundeku traju od svibnja do rujna!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.05.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: RekreativaMedical

Kategorija: Zanimljivosti

Vježbanje u prirodi na svježem zraku je iskustvo koje možete doživjeti na Bundeku od svibnja do rujna 2022. godine. Nedaleko od plutajuće pozornice, u organizaciji Rekreativa Medical-a i njenih fizioterapeuta, nudi vam se mogućnost besplatnih satova medicinskih vježbi.

Vježbe su prilagođene općoj populaciji, pa ukoliko ste zainteresirani obucite udobnu odjeću i ponesite prostirku te dogovorite svoj termin vježbanja na e-mail adresu: rekreativa.medical@gmail.com

Satove na otvorenom vode fizioterapeuti, a sastoje se od vježbi za kralježnicu, zdravlje leđa i DNS vježbi za kralježnicu.

Medicinske vježbe za kralježnicu

Medicinske vježbe za kralježnicu su konceptom i intenzitetom prilagođene osobama s bolestima i poremećajima kralježnice, a provode se pod stručnim vodstvom fizioterapeuta. Kroz ugodne i rasteretne fizioterapijske vježbe razvija se stabilnost, mobilnost i zdrava funkcija kralježnice.

Medicinske vježbe za zdravlje leđa

Vježbe za zdravlje leđa sadrže ciljane vježbe za donji dio leđa, srednji dio leđa i vježbe za vratnu kralježnicu. Ovo su fizioterapijske vježbe, a program je namijenjen osobama koje žele unaprjeđivati i održavati zdravlje cijelog tijela. Uključuju korištenje male lopte, elastičnih traka i malih utega.

DNS vježbe

DNS su stabilizacijske vježbe za kralježnicu temeljene na DNS konceptu koji je razvio fizioterapeut prof. Pavel Kolar iz Praške škole rehabilitacije. To su kliničke vježbe koje u kratkom roku i na siguran način uspostavljaju narušenu stabilnost kralježnice i brojne druge poremećaje sustava za pokretanje.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti