Odaberite božićne poklone prema horoskopskom znaku!

Odaberite božićne poklone prema horoskopskom znaku!

Odaberite božićne poklone prema horoskopskom znaku!
  • Objavljeno: Petak, 17.12.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Božić

Blagdansko vrijeme već je počelo, što znači da već trebate razmišljati o poklonima za Božić. Da biste izbjegli gužvu i čekanje u dugim redovima na blagajni, donosimo popis poklona koji odgovaraju svakom horoskopskom znaku!

Ovan

Ovan voli darove! Sve uzbudljivo, šareno i zabavno učinit će Ovna sretnim. Iako su individualci koji vole dokazivati svoju superiornost, jedinstvenost i isključivost, jako vole iznenađenja. Ovnu treba funkcionalan dar pa nećete pogriješiti ako odaberite neku tehnološku novost, istraživačko pomagalo, kompas ili navigator. Omiljeni cvijet Ovna je georgina, a najdraža boja mu je crvena!

Bik

Bik voli luksuzne, senzualne i praktične darove. Poznato je da su materijalisti pa od darova očekuju nešto zaista posebno. To može biti neka jedinstvena informacija, iskustvo ili vještina. Bik voli udobnost, kvalitetu i funkcionalnost. Najbolji poklon za ovaj horoskopski znak uključuje lijepu i elegantnu torbu, višenamjenski kuhinjski aparat ili parfem. Omiljeni cvjetovi Bika su maćuhica, zvončić i tratinčice jer ne vole jake mirise.

Blizanci

Prilikom odabira poklona za Blizance, obratite pozornost na njihovu osobnost. Blizanci vole humor i inteligentne darove pa bi najbolje bilo da mu poklonite neki strip, duhoviti poklon paket, dobru knjigu, mobitel, fotoaparat ili kameru. Omiljeni cvjetovi Blizanaca su tratinčice, karanfili, gladiole, mimoze i ljubice jer ovi cvjetovi otkrivaju njihov karakter.

Rak

Rak zna cijeniti dar, ali posebnu pažnju poklanja načinu na koji ga prima. Ovo je emotivan znak i njegov karakter je vođen osjećajima. Rak voli udobnost i eleganciju a stare kolekcionarske stvari će pobuditi njegov interes. Omiljeno cvijeće Raka su perunike, bijele ruže, ljiljani, sunovrati i visibabe.

Lav

Lav obožava poklone i cijeli proces darivanja koji mora biti spektakularan. Lavovi su materijalisti i vole luksuzne darove poput skupih i dizajnerskih stvari, zlata i skupog nakita i sve što je žute, zlatne ili narančaste boje. Najdraže cvijeće Lava su krizanteme, mimoze, žute ruže i karanfili.

Djevica

Djevica je praktična duša koja voli analizirati. Teške je naravi i ponekada voli izazivati nevolje! No, Djevica ima i svoju stidljivu i blagu stranu, a više od svega cijeni praktičnost. Djevici možete pokloniti funkcionalne poklone, tehnološke novitete ili zanimljivu knjigu. Najdraže cvijeće su joj maćuhice, mimoze, karanfili, ruže, ljubičice i zvončići.

Vaga

Vaga simbolizira ravnotežu i veliki je esteta. Voli darove u što većoj količini! Posjeduje umjetničku crtu i voli lijepe stvari a najviše ju raduju slike, antikni namještaj, parfem i nakit. Od cvijeća, voli karanfile, krizanteme, ljiljane i ruže.

Škorpion

Škorpion je mističan i pomalo kontradiktoran znak. Voli primati darove a nerijetko i sam sebe obraduje nekom sitnicom. Voli bezrazložno primati poklone, pogotovo one koji imaju seksualnu funkciju. Najbolji dar za Škorpiona je erotska igračka, a njegovo najdraže cvijeće su perunike, ljiljani, bijele ruže, sunovrati i kaktusi.

Strijelac

Strijelac voli avanture i putovanja. Iznad svega vole svoju slobodu, a najmanje voli monotoniju. Ovaj znak uvijek traži nešto novo i neobično pa je najbolje da mu darujte tečaj ronjenja, izlet ili neku zanimljivu knjigu. Strijelac voli karanfile, gladiole i krizanteme.

Jarac

Jarac voli praktičnost pa jako cijeni jednostavnost u dizajnu i namjeni. Osim praktičnosti, Jarca oduševljavaju tajne i mistika. Najbolji poklon za Jarca je egzotični predmet koji ima simboliku. Najdraže cvijeće mu je gerber, ljiljan, tulipan, crveni karanfil, gladiola ili dalija.

Vodenjak

Vodenjak ima sjajan smisao za humor, druželjubiv je, oštrouman i pomalo neobičan. Darujte mu nešto što će poslužiti za razvoj novog hobija. Fotografije, računala, glazbeni ili sportski rekviziti su idealni pokloni za Vodenjaka. Od cvijeća, Vodenjak najviše voli orhideje, ljubičice, tulipane, sunovrate i ljiljane.

Ribe

Ribe su sanjari, filmofili i obožavaju glazbu i knjige. One su umjetnički, duhovno i kreativno orijentirane. Dajte im talismane, aromatične štapiće, toplu odjeću i deke, a od cvijeća odaberite karanfile i krizanteme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije