Horoskop za mjesec svibanj

Horoskop za mjesec svibanj

Horoskop za mjesec svibanj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Svibanj će za većinu znakova Zodijaka biti jedno zanimljivo razdoblje puno različitih događaja. Gotovo svi će se morati suočiti s nizom izazovnih situacija. Mars će potpuno odbiti pomoći vam na bilo koji način, što će naročito teško pasti znakovima kojima ovaj crveni ratnik služi kao planet vladar. Osim od Marsa, nevolje možete očekivati i od Plutona. Ovo nas ne iznenađuje previše jer Pluton od početka godine ima većinom negativan utjecaj na gotovo sve znakove. Srećom, ni Pluton ni Mars neće imati presudan utjecaj na naše živote i većina znakova će imati visoku razinu energije, a ovi planeti bi mogli utjecati jedino na odnose s obitelji i uzrokovati sitne svađe i nesuglasice. Razina hormona će tijekom svibnja biti stabilna i mozak će konačno biti u stanju normalno i trezveno razmišljati.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Tijekom svibnja možete računati na podršku Sunca, Venere i Saturna. Sunce će zauzeti vodeći položaj i svoj će utjecaj ravnomjerno raspoređivati na sve znakove Zodijaka. Dat će vam slobodu djelovanja i štitit će vas od negativnog utjecaja. Venera će se fokusirati na privatan život i pomoći će vam u rješavanju svih poteškoća. Saturn će svoju energiju usmjeriti prema muškoj populaciji i dodatno ih štititi od štetnih utjecaja. Razlika među spolovima će sada biti minimalna, ali će muškarci dobiti malo više pažnje i energije od Saturna. Na vama je da odlučite gdje je granica na kojoj završava podrška planeta i na kojoj dolazite na red. Sva podrška planeta pada u vodu ako ne radite apsolutno ništa.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Vatreni znakovi mogu računati na dodatnu podršku od Sunca, trenutnog nebeskog vođe. Vodeni znakovi će morati djelovati bez pomoći ovog moćnog planeta. No, na njih to neće utjecati negativno jer će imati visoku razinu pozitivne energije. Zemljani znakovi se mogu osloniti na podršku Mjeseca. Ta podrška neće biti značajna, ali će dobro doći u nekim ključnim situacijama. Utjecaj Urana neće biti naročito jak, ali će svu svoju energiju usmjeriti prema Zračnim znakovima kojima će njegova podrška i pomoć dobro doći. Većina znakova Zodijaka će na svojoj strani imati više planeta. To će im omogućiti da u određenim trenucima djeluju na najbolji mogući način ostvare dugo iščekivani uspjeh.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije