Tjedni horoskop od 2. do 9. 5. 2016.

Tjedni horoskop od 2. do 9. 5. 2016.

Tjedni horoskop od 2. do 9. 5. 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 02.05.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Uspjeh ovisi o detaljima

Ponekad je najveća stvar koja se događa u tjednu tranzit sporih planeta i morate se vratiti korak unazad te sve dobro promotriti. Takav je slučaj i ovaj tjedan s kvadratom Saturna i Jupitera, a obje se planete kreću retrogradno.

Kvadrat Saturna i Jupitera sudar je Titana. Velike ideje i bučan entuzijazam obično povezani s Jupiterom u izravnoj suprotnosti s čeličnim stiskom Saturna. Nije ovo vrijeme kada će sve nade i svi veliki planovi propasti, ovo je vrijeme kada se mora voditi računa o najmanjim detaljima jer uspjeh o njima ovisi. Nade, snovi, planovi, loše uređeni, nedotjerani, bez pravog angažmana i svih detalja, lako će propasti. Možda se tijekom detaljnog pregleda učini da je najrealnije rješenje ujedno i najstrašnije.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Ljubav ulazi na usta - uzrečica koju je sigurno izmislio Bik

Svaki mjesec nebo nudi priliku za pokretanje nečeg novog u obliku mladog Mjeseca. Ovaj petak mladi Mjesec u Biku zadužen je da omogući stvaranje pozitivnih promjena u životu uz aspekte s dva planeta, Jupiterom i Plutonom, što označava da je pravi trenutak da sjednete i ponovno promislite ili osmislite svoje životne ciljeve. Mogućnost pokretanja nečeg novog mora biti ujedno i nešto stvarno. Bik traži solidno tlo. Bik nema nerealnih maštanja, on mora graditi na čvrstom tlu.

Iako je najbolje ovaj tjedan, kao i prethodni, boraviti u tematici Bika, pokušajte ne pretjerivati s hranom ako je to moguće, trudite se da hrana bude uživanje a ne zatrpavanje nezadovoljstva. Bik stvarno zna pretjerati do te mjere da podsjeća na poždrljive stare Rimljane. Ovog tjedna gužva je i dalje najveća u kuhinji ako se nema ljubavnog života. Ljubav ulazi na usta - uzrečica je koju je sigurno izmislio Bik, pa neka i u vašoj hrani bude ljubavi i dijelite je drugima.

Pucajte s odgodom

Retrogradnost Merkura i Marsa na snazi je i dalje, ne baš brz Merkur u Biku postaje još sporiji nego inače, pa pokušajte biti iznimno precizni i detaljni, pomoći će Jupiter u Djevici, on je majstor za od detalja napraviti slona. Mars, frustriran kao i prije, donosi nezgode, svađe i konflikte, ako ga shvatite kao borca za istinu, znat ćete gdje vas okida, tamo gdje je učinjena nepravda. Ovaj osakaćeni Mars ju ne podnosi.

Ali, nije vrijeme za poduzimanje. Ovo je vrijeme introspekcije. Bik sugerira da pucamo s odgodom. Pričekajte direktno kretanje ova dva planeta. Ne poduzimajte nikakve vatrene akcije - još.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Ugodniji kraj tjedna

Mjesec ovaj tjedan putuje od znaka Riba, koji je poštenski izbombardiran već u ponedjeljak Marsom i Saturnom, prenježan je to Mjesec za ovakva dva malefika. Upozorenja može biti milijun, ali jedno ćemo dati za sve - opustite se, usporite i promislite, ne žurite odgovoriti nikome. Poslije njega Mjesec u Ovnu nalijeće na staru garnituru, Urana i Plutona, pa ni utorak i srijeda ne donose olakšanje.

Mlad Mjesec u Biku mogao bi dati naznaku ugodnijem kraju tjedna (ovisi o vašim natalnim pozicijama), a vikend s Mjesecom u Blizancima, ako ništa drugo, nudi živahniju atmosferu pa je iskoristite za sljedeći tjedan kada je Venera potpuno zaljubljena.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije