Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ
  • Objavljeno: Srijeda, 01.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Škorpion

Znate da bez dobrih i jakih poslovnih veza nećete moći ostvariti dobar poslovni rezultat, i zato prije nego što bilo što počnete morate kontaktirati neke osobe na položajima kako bi provjerili hoće li vas podržati u vašoj namjeri da učinite nešto korisno za cijeli grad. Ako od te osobe ne dobijete podršku, gubite dragocjeno vrijeme i najbolje je da zaboravite na cijelu tu zamisao.

Vaš osjećaj za komunikaciju vas ovog mjeseca ne služi na najbolji način, jednostavno ne znate dobro izraziti što želite i zbog toga će doći do nesporazuma s partnerom. Imate zajedničke ciljeve, ali niste sigurni želite li ih realizirati na pravi način, to je ono što dovodi do svađa i rasprava i morat ćete to što prije riješiti ako želite nastaviti dalje zajedno.

Znate da imate problema s probavom kada god ste nervozni i uznemireni, ali nikako niste u stanju izbjeći stresne situacije koje su u vašem životu prisutne skoro svakodnevno. Ako mislite da možete sami riješiti taj problem – to je dobro, ali ako niste sigurni i mislite da vam treba stručna pomoć, nemojte se stidjeti da je potražite.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Neki članovi obitelji će uskoro otići na malo duži odmor i to će vama odgovarati više nego što ste očekivali. Malo slobode i samostalnosti nikome nije smetalo, uživat ćete sami sa sobom, a već dugo to niste bili u prilici raditi. Samoća je ponekad korisna stvar.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije