Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ
  • Objavljeno: Srijeda, 01.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Djevica

Poslovna komunikacija s jednom važnom osobom će vam donijeti dosta toga pozitivnog ovog mjeseca. Imat ćete šansu naučiti mnoge stvari vezane za vaše radno mjesto, a to će otvoriti neka nova vrata za razvoj karijere i za bolje ostvarenje ciljeva i planova koje već duže vrijeme pripremate, ali ih ne realizirate.

Dobitak na financijskom polju je moguć sredinom mjeseca, ali neće biti spektakularan kao što ste očekivali. Konačno je došlo vrijeme za uređenje vašeg životnog prostora i ovaj mjesec je idealno vrijeme za to. Točno znate što sve želite promijeniti, imate solidnu zamisao samo vam je potrebno da nađete prave osobe koje će vam pomoći da realizirate svoju ideju na pravi način. Ako želite, uvijek možete potražiti savjet prijatelja, ali znate da se njihovi ukusi ne slažu s vašim i da ćete samo bez potrebe dobiti dosta savjeta koji vam se ne sviđaju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Poslije toliko godina traganja i istraživanja, konačno ste u vezi s osobom koja je dosta starija od vas i pravo je čudo što niste ranije shvatili koliko je to bolje nego gubljenje vremena s nezrelim osobama koje ne znaju što žele. Starije osobe su zrelije, mirnije i staloženije i upravo takva osoba je vama potrebna u ovako teškom trenutku kada ste ostali bez igdje ikoga.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije