Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ
  • Objavljeno: Srijeda, 01.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Jarac

Oduvijek vam je bilo bitno da imate dovoljno slobodnog vremena i slobodnih dana u mjesecu kako biste imali prilike da provodite vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima, ali ovog mjeseca ćete imati toliko obaveza da ćete rijetko imati prilike da se opustite. Ako vas zovu s posla, pokušajte objasniti da niste samo vi zaduženi za neke stvari i pozovite se na zakon o radu ako je to potrebno.

Ako ste u vezi, ovog mjeseca je idealna prilika da je učinite još jačom. Barem jednom tjedno odvojite vrijeme koje ćete provesti nasamo s partnerom, razgovarajte dosta o tome što volite, a što ne, razgovarajte o prošlosti pa čak i bivšim ljubavima, nemojte ništa kriti, budite iskreni, tako se ljudi najviše zbliže i najbolje upoznaju.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Svaka poslovna prilika je za vas izazov, nemojte preskočiti nijednu šansu, premda pokušajte, ako uspijete, još bolje za vas, ako ne uspijete, to će biti još samo jedno iskustvo koje će vas učiniti kvalitetnom osobom. Ne dozvoljavate sebi da gubite vrijeme pa i ako niste sigurni da možete nešto ili ne, vi ćete pokušati – pa kud puklo da puklo.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije