Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ
  • Objavljeno: Srijeda, 01.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Bik

Preveliki pritisak na poslu će trajati i ovog mjeseca. Imate previše radnih zadataka koje jedva stižete napraviti, i iz dana u dan ih je sve više. Pokušajte neke zadatke prebaciti na kolege koji nemaju toliko posla kao vi, pošto vas polako i sigurno stiže umor i počinjete osjećati posljedice prevelikog obima posla.

Srest ćete osobu koja vam je nekada bila vrlo bitna i koju niste vidjeli dugo vremena. Vidjeli ste se svega nekoliko puta u prethodnih nekoliko godina u prolazu, ali niste imali vremena da popričate, nitko nije htio prvi da priđe zbog ponosa, ali ovog mjeseca će biti drugačije. Kada se budete sreli, bit će kao da nikada niste prekidali kontakt i pričat ćete satima kako biste nadoknadili izgubljeno vrijeme.

Ipak, nemojte dozvoliti da vam se ta osoba ponovo uvuče pod kožu, nije sve bilo sjajno u vašoj prošlosti, iako je više bilo lijepih trenutaka. Sadašnjost i prošlost ne mogu se usporediti, ništa više nije isto kao ranije, to morate shvatiti prije nego pokušate ponovo s tom osobom, ako do toga uopće dođe.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Potreban vam je odmor pošto ste pretjerali s poslom i sada osjećate posljedice. Kroničan umor, nesanica i premorenost samo su neke od stvari koje su vas zadesile – morate usporiti tempo. Nije sve u novcu, iako je većini ljudi novac jako bitan, morate se i odmoriti i naći vremena da se bavite nekim drugim stvarima.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije