Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ
  • Objavljeno: Srijeda, 01.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Rak

Vaša karijera će se naći na meti mnogih koji smatraju da ne znate raditi svoj posao ili se ne trudite dovoljno dobro da ga radite. Pokušavate ih razuvjeriti, ali kada pogledate svoje ciljeve koje ste ostvarili, i nemate se baš čime pohvaliti. Ipak, mnogi poslovni partneri vjeruju u vas. Smatraju da je ovo samo jedan loš period iz koga ćete se uskoro izvući.

Vaš partner nema razumijevanja za vaše zahtjeve i prohtjeve koji su, morat ćete priznati, svakog dana sve brojniji. U drugoj polovini mjeseca dobit ćete šansu za jednu romantično putovanje, možda ćete tamo ostvariti bolju komunikaciju i riješiti neke probleme koje vas već duže vrijeme muče. S voljenom osobom morate stalno razgovarati i unaprjeđivati svoju vezu, ne smijete je uzimati zdravo za gotovo.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Osjećate bolove u potiljku i sljepoočnicama, najbolje je da provjerite krvni tlak pošto i sami znate da imate genetsku predispoziciju za to. Ne smijete više jesti slanu i masnu hranu, ali jednostavno ne možete joj odoljeti. Ipak, ako želite da sačuvate svoje zdravlje što je duže moguće, morat ćete napraviti korekciju prehrane i izbaciti brojne loše navike.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije