Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ
  • Objavljeno: Srijeda, 01.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Strijelac

Kreativni ste ali nemate kome pokazati tu vašu kreativnost, nikoga ne zanima ono što znate i ono što možete i znate učiniti. Danas su neke druge vrijednosti na provjeri, a vi ih nemate, nažalost, i zato ste zaglavljeni u vremenu i prostoru i ne znate kako da se toga oslobodite.

Promatrate parove oko sebe, svi djeluju sretno i zaljubljeno, ali se pitate je li to samo maska ili zaista postoji iskrena i prava ljubav. Vi je još uvijek niste uspjeli pronaći ni doživjeti, uvijek ste bili u vezi s nekim tko više voli vaš novčanik nego vaše kvalitetne osobine. Mnogi ljudi ne gledaju više kakva ste osoba već što možete učiniti drugima, svi vas žele iskoristiti na ovaj ili onaj način i zbog toga vas ljubavna veza trenutno ne zanima.

Ovih dana vam se otvaraju brojna vrata kako na privatnom tako i na poslovnom planu. Napravite pravi potez kada je riječ o ljubavi i nećete više nikada biti sami. Ne pravite kompromise ni s kim, ali pregovarati morate. Ako postupite iskreno i pravedno, pregovori će se završiti sasvim korektno i bit ćete zadovoljni i vi, ali i druga strana.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Ako vam se netko sviđa, to ne znači da trebate po cijeli dan misliti na tu osobu i zapostaviti i svoje prijatelje, posao i obitelj. Ako nemate što raditi, najbolje je da nađete neki hobi, inače će ta simpatija prijeći u opsesiju. Nemojte otkrivati sve emocije odmah na početku razgovora, ostavite nešto i za kasnije.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije