Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ
  • Objavljeno: Srijeda, 01.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Lav

Borit ćete se hrabro ovog mjeseca sa svim nedaćama, obavezama i problemima koji se samo nagomilavaju. Ipak, smatrate da to ništa nije neobično za vas i za vas život, navikli ste na takav stil života i ne možete zamisliti da živite drugačije. U poslu situacija konačno kreće na bolje, imate suradnike koji vam pomažu ali morate naučiti surađivati s njima svakodnevno.

Vaš ljubavni život je buran kao što je oduvijek i bio, ali vama je iskreno sve to dosadilo. Želite se smiriti i uživati u ugodnim trenucima s voljenom osobom, dosta vam je drame, igara i gubljenja vremena s osobama koje to ne zaslužuju. Ponekad jednostavno maštate da ste u dugoj i stabilnoj vezi bez trzavica, ali ovaj mjesec jednostavno nije pravo vrijeme za stabilnost, vaš avanturistički duh uvijek traži nešto novo i uzbudljivo i još se ne želi smiriti.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Zabave i noćni život uzimaju maha, ne možete bez posljedica ići kasno na spavanje i ustajati rano. Mogući su problemi s glasnicama i promuklošću, a samo o vama ovisi koliko dugo će taj problem trajati. Imunitet vam nije najjači, a vi ga dodatno svakog dana oslabljujete, morate prekinuti s porocima i početi hraniti se zdravo, svakodnevno.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije