Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ
  • Objavljeno: Srijeda, 01.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Vaga

Rokovi su kratki, ali vi uspijevate sve završiti u propisano vrijeme. Ni sami niste vjerovali da sve obaveze možete završiti, a da vas netko ne pritišće i da govori kako morate više i brže raditi. Posao ne trpi vaš neorganiziran privatni život, ali ako uskoro ne sredite privatne obaveze, posao će trpjeti, a vi to svakako ne želite. Potrudite se to izbjeći po svaku cijenu.

Neke kolege će ostati bez posla zato što se nisu dovoljno trudili da izvrše svoju radnu normu i zadatke na vrijeme, ali vas to ne pogađa, znate i sami koliko se trudite i koliko vrijedite, i drugi vas uopće ne zanimaju.

Obitelj i bliski prijatelji žele provesti više vremena s vama, ali to početkom mjeseca jednostavno nije moguće. Ipak, krajem drugog razdoblja imat ćete više vremena za privatni život, to iskoristite na pravi način. Idite s užim i daljim članovima vaše obitelji na neki izlet ili piknik ako je lijepo vrijeme, ili se jednostavno okupite u zatvorenom prostoru, napravite malu obiteljsku zabavu kako bi razgovarali i saznali što ima novo kod svakog od njih.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

U posljednje vrijeme ste nabacili kilograme, ali to ne želite priznati i ljutite se na svakoga tko to spomene. Mada, u dubini duše znate da jedete više nego što vam organizam traži, jedete kada ste nervozni i depresivni, a to će na duže staze ugroziti vaše zdravlje. Ako ne možete sami se izboriti s tim problemom, najbolje je da potražite savjet stručne osobe.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije