Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ

Mjesečni horoskop po znakovima za SVIBANJ
  • Objavljeno: Srijeda, 01.05.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Blizanci

Nije vrijeme za rizične poslovne poduhvate iako vam se neke prilike čine vrlo primamljivim. Postoji dosta faktora koji mogu negativno utjecati na cijelu tu situaciju i najbolje je da sačekate neko povoljnije vrijeme za financijska ulaganja. Ako se bavite računovodstvenim ili javno dostupnim uslugama, očekujte variranje u ponudi i potražnji.

Ovaj mjesec će vam svakako donijeti neke probleme, a komunikacijske sposobnosti su vam prve na udaru naročito ako ste slobodni. Idealan je period za započinjanje novog poslovnog pothvata, ali morate dobro razmisliti o uzrocima i posljedicama planova koji mogu krenuti po zlu. Najbolje je da stavite sve na papir i da vidite ima li ta vaša poslovna ideja smisla ili je bolje da ne gubite dragocjeno vrijeme.

Možete realno vidjeti sve faktore i njihov utjecaj na rezultat samo ako promatrate problem objektivno, bez emocija. Ovaj period mogu obilježiti i promjene na privatnom planu, kada je riječ o započinjanju nekih novih prijateljstava.

Pročitajte godišnji horoskop za 2019. godinu!

Osjećate se dobro, ali ipak ne bi bilo loše da malo usporite tempo, previše žurite i previše obaveza preuzimate na sebe, niste od čelika, malo usporite i dajte svom organizmu šansu da se odmori. Nemojte jesti pretjerano masnu i začinjenu hranu, a meso i mlijeko unosite samo umjereno. Jedite više i češće toplu hranu, izbjegavajte prženo, a samo s vremena na vrijeme pojedite nešto slatko, znate i sami da ste skloni debljanju, a to donosi brojne rizike.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije