Znate li koja je boja svakog horoskopskog znaka?

Znate li koja je boja svakog horoskopskog znaka?

Znate li koja je boja svakog horoskopskog znaka?
  • Objavljeno: Subota, 27.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Svi mi imamo svoju omiljenu boju, boju koju u većini slučajeva odabiremo prije svih ostalih. Za to je većim dijelom zaslužan vaš horoskopski znak.

Ovan

Njihova boja je crvena. To je boja strasti, komunikativnosti i pozitivnog razmišljanja. Crvena boja vas čini pomalo suzdržanima dok u nekoga ne steknete povjerenje.

Bik

Njegova boja je plava. Bik je pomalo hedonist, a plava boja doprinosi tome. Također ima sposobnost diplomatskog i šarmantnog komuniciranja s okolinom.

Blizanci

Njima pripada maslinasto zelena boja, koja im daje sposobnost odlične komunikacije s bližnjima, uvođenje mira i reda, i visoke tolerancije.

Rak

Njihova boja je žuta. Oni su dobronamjerni i simpatični. Lako stječu povjerenje i u pravilu donose odluke koje su dobre za njih, ali i okolinu.

Lav

Njima pripada siva boja. Ona ih čini atraktivnima i daje im vitalnost. Lav će rijetko skrivati svoje misli i osjećaje. Siva boja ih čini dobrim govornicima i ljubiteljima društva i dobre zabave.

Djevica

Njena boja je ružičasta. Ima visoke standarde i želi biti najbolja u svemu. Ružičasta boja Djevicama daje jednu dozu optimizma.

Vaga

Vagama pripada narančasta boja, koja je znak skrivene strasti, unutarnjeg nemira, šarma i jakog prijateljstva.

Škorpion

Indigo je boja Škorpiona što im definitivno ide na ruku jer im daje sposobnost shvaćanja svega što se nalazi ispod površine.

Strijelac

Njegova boja je tirkizna. Daje mu kreativnost i sposobnost pozitivnog razmišljanja, i mogućnost dobrog snalaženja u novim situacijama.

Jarac

Njegova boja je zeleno smeđa. Ona mu daje strpljivost, sposobnost razlučivanja važnog od nevažnog i vještinu dobrog komuniciranja s okolinom.

Vodenjak

Vodenjak, koji uvijek mora biti drugačiji, preferira sve boje. Cijeli spektar duginih boja su njegove boje, zbog čega je ovaj znak često i najmanje shvaćen.

Ribe

Boja Riba je definitivno ljubičasta. Oni su intuitivni, blagi, smireni i staloženi. Drugim riječima, sve ono što je karakteristično za ljubičastu boju.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije