Horoskop otkriva kako se ponaša partner kad želi prekid

Horoskop otkriva kako se ponaša partner kad želi prekid

Horoskop otkriva kako se ponaša partner kad želi prekid
  • Objavljeno: Subota, 16.04.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Horoskop

Kada se nalazite u novoj vezi možda se osjećate kao nova osoba, no što će se dogoditi kada prođe to početno vrijeme spontanih vikend izleta i prvih romantičnih spojeva? Možda se vaša veza smiruje i hladi, ali moguće je i to da vaš partner gubiti interes za vas. Iako obično postoje znakovi upozorenja uoči prekida, nije uvijek lako reći koji su to znakovi. Srećom, s obzirom na horoskopski znak, postoji mnogo toga što vam astrologija može otkriti o ponašanju vašeg partnera i o tome sprema li se možda otići. Pročitajte kako možete otkriti što koji horoskopski znak čini kada gubi interes.

Ovan

Ovan svoju zaljubljenost pokazuje hrabrim postupcima. Oni su darežljivi, romantični i strastveni. Navikli su imati najbolje od svega, uključujući partnere, i vole se pokazivati. Međutim, ovan obično postaje ćudljiv i svadljiv ako se ne osjećaja cijenjeno u vezi. Ako vaš partner ovan često započinje svađe ili se čini manje ljubaznim, vaša bi veza mogla krenuti prema nevolji.

Bik

Bik je poznat po svojoj tvrdoglavosti u vezama. Međutim, bikovi imaju i romantičnu stranu koju malo tko može vidjeti. Oni su dobar oslonac u vezi, financijski i emocionalni. Ostaviti će sve da priskoče u pomoć prijatelju ili voljenoj osobi, a ako bik iznenada nema vremena za vas ili ga je teško dobiti, to bi mogao biti početak kraja.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj duhovitosti i šarmu. Dobri su komunikatori, vole razmjenjivati ideje s drugima, a posebnu pažnju u razmjenjivanju ideja posvetit će kada razgovaraju s partnerom. Kad su blizanci zaljubljeni, satima će vam govoriti o svojim najdubljim mislima, snovima i ciljevima. Dakle, ako vam je teško natjerati ih da vam kažu što im je na umu, to bi mogao biti znak za zabrinutost.

Rak

Rak je jedan od najemocionalnijih znakova zodijaka, a pravi partner će učiniti da rak izađe iz svog oklopa i pokaže svoju nježnu stranu. Zaljubljeni rakovi će otvoriti srce i pokazati partneru svoje najintimnije misli. Također, prema tome možete znati i kada više nije zainteresiran za vezu. Nezainteresirani rakovi, ako misle da veza ne može potrajati, povući će se natrag u sebe.

Lav

Zainteresirani lavovi zrače naklonošću. Ovi samouvjereni vatreni znakovi vole izražavati svoju predanost fizičkim dodirom i kvalitetno provedenim vremenom s partnerom, a kreativnost i strast vide kao bit dugotrajne veze. Dakle, najbrži način na koji ćete izgubiti partnera lava je taj da sputavate njegovu maštu ili ih kritizirate. Njima ne smije biti dosadno i ne smiju se osjećati nenadahnuto.

Djevica

Djevice vole rutinu i nesebične su. Kada je djevica zaljubljena, u potpunosti se posveti svom partneru. Ovaj znak svoju naklonost izražava nesebičnim djelima i preferiraju odnose u kojima oba partnera mogu rasti zajedno, a ako su nezainteresirani očekujte da se s njima nećete moći složiti ni u čemu. Što je vaš partner u znaku djevice pasivniji, to je vjerojatnije da se odnos bliži kraju.

Vaga

Vage lako napreduju u bliskim odnosima i stvorene su za duge veze, a svoje uspjehe uvijek vole dijeliti s drugima. Kada su zaljubljene, razmotrit će i uključiti partnera u donošenje važnih odluka o kojima ovisi njihova budućnost. Nikada se nećete pitati na čemu ste s njima. Iako vam vage neće reći da odustaju, ako ne osjećaju da veza ima budućnost, postat će hladne i udaljene pa ćete na njihovim postupcima prepoznati kraj.

Škorpion

Škorpioni su poznati po tome da su strastveni u odnosima. Teško ih je osvojiti, ali kad se zaljube izgube glavu. Zaljubljeni škorpion je sladunjav i romantičan, ali budite oprezni, jer ako se osjeti kritiziranim i osuđenim radi svoje nježne strane, ohladit će se.

Strijelac

Kada je riječ o vezama, Strijelac je najnekonvencionalniji znak. Ne vole predugo ostati na jednom mjestu i uvijek traže koje veliko uzbuđenje bi moglo biti sljedeće. Kada je Strijelac zaljubljen, očekujte da će život postati avantura. Uvijek će rezervirati dodatni let ili uzeti drugu ulaznicu za koncert za svoju dragu. Strijelac je vatreni znak i ima neukrotivo srce, svakako pripazite da se ne osjeti sputanim u vašoj blizini jer bi na sljedeće putovanje mogao otići bez vas.

Jarac

Kada je riječ o izlascima i braku, nitko to ne shvaća ozbiljnije od jarca. Seksualna vještina nije visoko na listi jarca, no rođeni u ovom znaku su najpouzdaniji partneri. Kada se zaljube, niti jedna prepreka u vezi za njih nije prevelika i nesavladiva. Ukoliko osjetite da vam prestaje davati svoje vrijeme i pažnju, zabrinite se. Jarci odlaze ako osjete da ne dajete sve od sebe, očekuju da partner koji je s njima u vezi ulaže jednako kao i oni.

Vodenjak

Vodenjak je najbuntovniji horoskopski znak, oni ne žele raditi stvari onako kako se od njih očekuje. Poznati su po tome da uvijek slijede svoj put. Prije nego što će vas početi smatrati potencijalnim partnerom, potrebna im je duboka povezanost s drugom osobom. Baš zato, vrlo je važno da s tim znakom kao temelj veze imate prijateljstvo. Međutim, ako vodenjak ne osjeti tu bliskost i ako se osjeti isključenim, romantična veza će izblijediti.

Ribe

Ribe vole svoje vrijeme i energiju trošiti na ljude do kojih im je najviše stalno. Njihova otvorenost i intuicija čine ih nevjerojatno dobrim slušateljima i brižnim partnerima. Kada su Ribe zaljubljene, potpuno će otvoriti svoje srce i podijeliti svoje tajne, snove i želje. Brzo se zaljubljuju, no jednako brzo se mogu i odljubiti. Dakle, ako vidite da su počele graditi emocionalne zidove ili da je njihova perspektiva na neku stvar drugačija od vaše, to bi mogao biti kraj s njima.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije