Tjedni horoskop od 15.8. do 21.8.2016.

Tjedni horoskop od 15.8. do 21.8.2016.

Tjedni horoskop od 15.8. do 21.8.2016.
  • Objavljeno: Utorak, 16.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Ljubav i odnosi

Partnera ćete uzimati zdravo za gotovo, što će dovesti do krize u vezi. Izbjegnite veće probleme i poklonite svom odabraniku više vremena. Iznenadite ga nekim poklonom ili znakom pažnje.

Novac i obaveze

Imat ćete toliko posla da neće znati odakle krenuti. Pokušajte se što bolje organizirati, jer biste u suprotnom mogli izgubiti previše vremena na detalje i nevažne zadatke. Izvjesna je nova poslovna ponuda.

Zdravlje i ljepota

Zasićenost poslom i svakodnevnim obavezama mogla bi vam prouzrokovati zdravstvene tegobe, a najviše problema stvarat će vam probavne smetnje i nesanica.

Bik

Ljubav i odnosi

Ako ste željni flerta, nastojte što više putovati i izlaziti s prijateljima. Na društvenim okupljanjima upoznat ćete zanimljive ljude, a s nekim od njih i započeti pikantnu romansu. Vezani bi mogli voljenom predložiti brak ili zajednički život.

Novac i obaveze

Dobra koncentracija omogućit će vam brzo rješavanje poslovnih zadataka. Uspjeh očekuje one koji se bave umjetnošću, dizajnom ili ljepotom. Kreativnost će vas izdići iznad konkurencije pa očekujte pojačano zanimanje za vaše usluge.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Zdravlje i ljepota

Pokrenite se i bavite se sportom. Aktivan životni stil pokazat će se iznimno djelotvornim za oslobađanje od napetosti i stresa.

Blizanci

Ljubav i odnosi

Svađe s članovima obitelji ovog će tjedna doseći vrhunac. Nećete se moći ni oko čega složiti, a glavni kamen pomutnje predstavljat će pitanja podjele imovine ili nasljedstva. Ne donosite ishitrene odluke!

Novac i obaveze

Nećete uživati podršku u radnom okruženju. Neprijateljski raspoložene kolege otežavat će vam poslovnu situaciju, a probleme će vam stvarati i niska koncentracija. Povećana je mogućnost pokretanja tužbe ili parnice.

Zdravlje i ljepota

Nećete paziti na zdravlje. Hranit ćete se nezdravo, pretjerivati s alkoholom i cigaretama i malo spavati, što neće proći bez posljedica.

Rak

Ljubav i odnosi

Pred vama je tjedan novih ljubavnih početaka. Nedavno stečeno poznanstvo počinje se polako, ali sigurno razvijati u ozbiljan odnos, dok će mnogi parovi okruniti svoju vezu brakom.

Novac i obaveze

Ne upuštajte se u veća zaduženja ako niste sigurni hoćete li ih moći na vrijeme otplatiti. Nekima će se ukazati prilika za odlaskom na poslovni put, što će im omogućiti stjecanje novih kontakata i učvršćivanje postojećih poznanstava.

Zdravlje i ljepota

Sjajno je vrijeme za odvikavanje od štetnih navika. Odreknite se cigareta, alkohola ili nezdrave hrane.

Lav

Ljubav i odnosi

Osjetit ćete potrebu za osjećajnom i materijalnom sigurnošću pa biste voljenom mogli predložiti brak ili useljenje u zajednički stan. Osim iz emotivnih ponuda, na to ćete se odlučiti i zbog financijske isplativosti dijeljenja troškova.

Novac i obaveze

Mnogi će se baviti plaćanjem računa i podmirivanjem dugova. Neki će shvatiti da su u proteklom razdoblju potrošili više no što su smjeli pa će pokušati pronaći dodatan izvor zarade.

Zdravlje i ljepota

U hrani i piću nećete pronalaziti samo izniman užitak, već i bijeg od svakodnevnih briga i problema.

Djevica

Ljubav i odnosi

Usamljeni će biti željni pažnje pa bi mogli idealizirati nekoga koga su nedavno upoznali. Zaneseni lijepim obećanjima, nećete ni primijetiti da je onaj koji vas je zaveo nepouzdan, a vjerojatno i neiskren prema vama.

Novac i obaveze

Radni tjedan obilježit će konfliktne situacije i neugodne rasprave. Stvari se neće odvijati po planu pa ćete često morati improvizirati ili tražiti pomoć, što će vam stvarati veliki pritisak.

Zdravlje i ljepota

Pazit ćete na sebe i brinuti o svom izgledu. Žene ću kupovati kvalitetnu kozmetiku, dok će muškarci provoditi mnogo vremena u teretani.

Vaga

Ljubav i odnosi

Pazite kome ostavljate svoj broj mobitela. Budete li nesmotreni, na vas bi se mogao prilijepiti naporan i napastan udvarač koji vam neće davati mira. Ako ste u vezi, često ćete bježati u osamu i izbjegavati komunikaciju s dragim.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Novac i obaveze

Nećete biti osobito energični i revni u izvršavanju posla. Većina zadataka bit će vam naporna, no nemojte nikome davati povoda da vas kritizira. Savjetuje vam se oprez u komunikaciji s klijentima i poslovnim partnerima.

Zdravlje i ljepota

Osjećaj nezadovoljstva bit će posljedica umora i usamljenosti. Blizina dragih ljudi ispunit će vas pozitivnom energijom.

Škorpion

Ljubav i odnosi

U ovom ćete tjednu često izlaziti i pohađati zanimljive društvene događaje. Srdačni i komunikativni, lako ćete sklapati nova poznanstva, od kojih bi se jedno moglo razviti u lijepo prijateljstvo ili čak ljubavni odnos.

Novac i obaveze

Bit ćete omiljeni među kolegama i poslovnim suradnicima, a podrška okoline pokazat će se ključnom u kriznim situacijama. Izvjesni su povećani troškovi pa vam se savjetuje da oprezno raspolažete s novcem.

Zdravlje i ljepota

Planirate li boraviti na suncu, zaštitite kožu kvalitetnom kremom i ne zaboravite sa sobom ponijeti dovoljno tekućine kako biste izbjegli dehidraciju.

Strijelac

Ljubav i odnosi

Nećete se olako upuštati u nove ljubavne veze. Bit ćete iznimno zahtjevni pa ćete svakom potencijalnom udvaraču uspjeti pronaći neku manu. Vezani će prema dragom biti suzdržani i odsutni mislima, što bi moglo dovesti do zahlađenja.

Novac i obaveze

Nije pogodno razdoblje za veće akcije. Iako neće biti zadovoljni poslovnom situacijom, vaši napori da promijenite okolnosti neće uroditi plodom. Vodite računa o tome što potpisujete i kome poklanjate povjerenje jer bi vas netko mogao izigrati.

Zdravlje i ljepota

Tijekom cijelog tjedna pratit će vas osjećaj umora i slabosti. Ne iscrpljujte se bez potrebe. Kronični bolesnici mogli bi osjetiti pogoršanje simptoma.

Jarac

Ljubav i odnosi

Slobodnjaci će započeti novu vezu koja će ispuniti sva njihova očekivanja. I zauzeti će biti zadovoljni svojim ljubavnim životom, a zajednički izlasci ili putovanja s dragim unijet će u njihov život dozu svježine.

Novac i obaveze

Porast entuzijazma potaknut će vas da prionete na rad, no neke otegotne okolnosti mogle bi vas malo usporiti. Ne odustajte ako se nađete pred izazovom. Suradnja s inozemstvom ulazi u novu etapu.

Zdravlje i ljepota

Ako patite od nesanice i nervoze, izbjegavajte pretjerano uživanje u kavi i cigaretama. Godit će vam aktivniji životni stil.

Vodenjak

Ljubav i odnosi

Voljeni se neće dobro nositi s vašim čestim promjenama raspoloženja. Nepredvidljivim ponašanjem unosit ćete nemir u zajednički dom pa će s vama biti teško donositi ikakve odluke i planirati budućnost.

Novac i obaveze

Nećete biti motivirani za rad. Ne dozvolite da vam se nakupe zaostaci, jer im se nećete imati kad posvetiti. Pokazivat ćete mnogo umješnosti u investiranju i oplođivanju zarađenog novca.

Zdravlje i ljepota

Žene će se žaliti na ginekološke smetnje, dok bi muškarci mogli imati problema s glavoboljama ili migrenama. Ne izlažite se rizičnim radnjama i aktivnostima.

Ribe

Ljubav i odnosi

Nećete dobro podnositi kritike, čak i ako dolaze u dobroj namjeri. Uvredljivi i osjetljivi, mogli biste zahladiti odnose s nekim ljudima koji su vas povrijedili, iako im to vjerojatno nije bila namjera.

Novac i obaveze

Sklonost nepredvidljivim i brzopletim reakcijama prouzročit će vam probleme. Zadržite prisebnost čak i u onim situacijama u kojima biste se najradije s nekim sukobili, jer iz njih zasigurno nećete izaći kao pobjednik.

Zdravlje i ljepota

Nećete biti zadovoljni svojim izgledom, ali u isto vrijeme nećete biti motivirani za vježbanje. Neki od vas mogli bi se prehladiti ili oboljeti od crijevne viroze.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije