Što trebate znati ako volite Lava?

Što trebate znati ako volite Lava?

Što trebate znati ako volite Lava?
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 15.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Možete se smatrati pravim sretnikom ako ste u vezi s ovim vatrenim znakom. Partner će vas voljeti i cijeniti još više ako za njega radite ove stvari. Ovim znakom vlada Sunce, zbog čega uistinu možemo reći da je vatren.

Lavovi su ponekad sebični

Možda toga uopće nije svjestan, ali želi da se svijet vrti oko njega. Tako se osjećaju moćno i samopouzdano. Lavovi će na sebi uočiti samo prednosti. Po njihovom mišljenju, nemaju mana.

Ta sebičnost nije pokvarena niti će narušiti kvalitetu vaše veze. Upravo zbog te sebičnosti je većinu vremena nevjerojatan. Vjerojatno ćete se složiti da vaš partner zaslužuje samo najbolje.

Saznajte kako zavesti Lava!

Poštujte njegovu ekstrovertnost

Lav će se savršeno uklopiti u svaku okolinu. Od svih znakova Zodijaka, za Lavove možemo bez sumnje reći da su u najvećoj mjeri ekstrovertni. Nemojte partneru to zamjerati, već naučite u tome uživati. Ovakva osobina vezu čini puno zanimljivijom i strastvenijom.

Često ga hvalite

Lavovi imaju jako velik ego i obožavaju slušati kako su divni i prekrasni. To žele čuti od svakoga, pogotovo od vas. Vaše mišljenje cijene i poštuju. Vama vjeruju. Partneru dajte jako puno pažnje i hvalite ga kada god stignete.

Provjerite kako se Lav slaže s ostalim znakovima!

Pružite mu samo najbolje

Možda vam je pomalo stresno odabrati poklon za njega jer znate da voli samo najbolje. Počnite štedjeti na vrijeme i pružite mu točno ono što želi. Sigurno bi istu stvar napravio za vas.

Lavovi su jako iskreni

Lav će vam uvijek reći svoje mišljenje. Uvijek ima svoje mišljenje o svakoj odjevnoj kombinaciji. Lav će vam reći što misli, svidjelo se to vama ili ne. Naučite ovo cijeniti i poštivati. Smatrajte se privilegiranima što pored sebe imate osobu koja je toliko iskrena.

Lavovi uživaju u romantici

Lav obožava biti u središtu pažnje i želi da ga obasipate romantičnim gestama. Učinite da se osjeća posebnim. To ne moraju biti pokloni, već strastvene i romantične večeri.

Lavovi su jako ponosni

Vjeran je. Ima uzak krug prijatelja i mala je vjerojatnost da će vas ikada prevariti. Ali, Lavovi uživaju u primanju komplimenata od svih ljudi, uključujući i one čije mišljenje naročito ne cijene.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Nemojte biti ljubomorni

Lavovi su vjerni. Možda će koketirati, ali neće prevariti. Lav je prirodno jako karizmatična osoba, što znači da ga jako veliki broj ljudi priželjkuje. Dopustite partneru da ima krug obožavatelja. On će vam na tome biti zahvalan.

Vezu održavajte zanimljivom

Lav voli lov. To ne znači da trebate glumiti nedostižnost da biste zadržali interes. Ali, nemojte uvijek biti dostupni. Razvijajte se izvan veze. Lav će vas obožavati još više. Što mu češće izmičete, to ćete biti zanimljiviji i poželjniji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije