Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu

Godišnji horoskop za 2017. godinu
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.08.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Ovan

Prošla godina je bila godina intelektualnog razvoja. Metodom mrkve i batine Svemir vas je gurao na novu razinu intelektualnih postignuća. Mnogi od vas su iskoristili obrazovne mogućnosti pohađajući tečajeve, seminare i radionice. Razvili ste komunikacijske vještine jer je Svemir vješto postavljao veću potrebu za tim. U mnogim slučajevima, napredovanje je ovisilo o tim vještinama. Oni koji su naporno radili imali su priliku dobiti neobične poklone i velike intelektualne užitke.

Pročitajte detaljan godišnji horoskop za 2017. godinu!

Otkrili ste nešto što je Aristotel opisao kao jednu od najvećih radosti u životu - učenje. Taj trend se nastavlja i ove godine. Iako možda ne tako ugodan kao prošle godine. Marljivo ćete i predano raditi a nagrade će biti još veće. U mnogim slučajevima se suočavate sa strogim učiteljem ili šefom koji inzistira na visokim intelektualnim ili komunikacijskim standardima.

Ako ne kažete ono što mislite, ili kažete to nespretno, neće vam biti lako. Umjesto ljutnje na tu osobu, usredotočite se na poboljšanje do te razine da nitko ne može imati nikakav prigovor. Tada će vas Saturn bogato nagraditi.

Istražite zabavne činjenice o Ovnovima!

Prošla godina je u osnovi bila sretna godina. Većina planeta je bila vrlo ljubazna prema vama. To se nastavlja i ove godine. Malo je stvarnog otpora prema vašim ciljevima, snovima i željama. Realne ciljeve ćete vrlo jednostavno ostvariti. Druga polovica godine bit će puno lakša nego prva.

To je zato što će se Jupiter, planet dobre sreće i obilja, 1. kolovoza preseliti u Lava. Stvorit će nevjerojatne aspekte do kraja godine. Možete očekivati ​​dobar život, više novca, više zadovoljstva, putovanja, sreće, napredovanja i kreativnosti. Očekuju vas sretne i ispunjene ljubavne veze. Ovnovi u braku mogu očekivati nove članove obitelji.

Najvažnija područja interesa u narednoj godini su: prijateljstva, tehnologija, astrologija, intelektualne aktivnosti, komunikacija, dom i obitelj, djeca, kreativnost, religija, metafizika i visoko obrazovanje. Ispunjenje vas očekuje u domu, obitelji, kreativnosti, sportu i komunikaciji.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije