Tjedni horoskop od 7. do 14. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 7. do 14. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 7. do 14. 12. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 07.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Bomba za ljubavne odnose

Približavamo se onom vremenu u godini kada većina ljudi postaje ili aljkava na poslu ili nevjerojatno zaposlena, najčešće je prvo. Nažalost (ili možda i ne nažalost), većina planetarnih aktivnosti ima tendenciju poticati potrebu da se sve završi na brzinu i odmagli na piće radije nego da se dođe na posao ranije i dovrši posao koji pritišću rokovi.

Venera i Mars daju brojne mogućnosti za druženja na poslu. Venera u Škorpionu ima reputaciju da radije zavodi na radnom mjestu nego radi. Ovaj tjedan tvori trigon s Neptunom (egzaktno u četvrtak), što govori o tome da bi vam se mogla ostvariti ljubavna maštanja. Samo imajte na umu da nisu sva maštanja dobra.

U međuvremenu Mars u Vagi je većinu tjedna u kvadratu s Plutonom u Jarcu. Mars u Vagi odličan je ako želite napraviti ležerni ulet nekome, ali kvadrat s Plutonom u prvi plan stavlja seksualnu potrebu i time narušava prirodnu diplomatičnost Marsa u Vagi. Ovo je posebno moćna kombinacija. Za neka “prijateljstva” koja titraju na rubu da postanu ljubavni odnos, ovaj aspekt će dati poticaj da se to i ostvari. Ljubavnim i odnosima općenito koji su već dugo na rubu eksplozije, ovaj aspekt daje detonacijsku iskru.

Mars i Uran - gurkanje u promjene

Opozicija Marsa i Urana zagrijava ovaj i sljedeći tjedan. Često poznat kao Bog rata, Mars je trenutno u Vagi, znaku odnosa, na položaju s kojeg brzo zakuhava probleme među partnerima. Mars pokazuje kako se zauzimamo za sebe u svim aspektima života, a budući da se kreće kroz Vagu, dominiraju pitanja odnosa. Njegova opozicija prema Uranu sigurno će iritirati i pritiskati veze kojima je potrebna promjena. Uran predstavlja princip revolucije, a njegova prisutnost teži prevladavanju ustajalih obrazaca koji više nemaju svrhu.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Duboko udahnite; ova opozicija će vjerojatno naglasiti polarizirane pozicije, posebno uloge koje sprječavaju osobne slobode. Donosi nagle odluke vezane uz razvod. Uran može biti impulzivan i promjenljiv, jednom ovako - drugi put onako, no glavno pravilo za Uran je: pričekajte da tranzit završi i tada donesite konačnu odluku. Jednostavno sagledajte gdje i što želite izbjeći ili što vas ljuti i zašto.

Također, budite sigurni da ste spoznali svoju ulogu u sukobu, osobito kad projicirate ili kada je projekcija partnera toliko jaka da si ne možete pomoći, nego se "uklopiti" u njegovu sliku. Zapamtite, uvijek možete uvidjeti preuzetu projekciju jer borbu osjećate poznatom, starom i pljesnivom.

Uz omiljeno piće - tablete za strpljenje

Da stvar bude gora, Mars i Uran su i u kvadratu s Plutonom, a to je konfiguracija koja traži potrebu za kontrolom, pobjedom i porivom biti u pravu. Čvrst stisak ovog Mars-Uran-Pluton T-kvadrata zadržat će se sve do 19. prosinca, dakle, kao dodatak omiljenom piću, imajte tablete za strpljenje pri ruci. Bit će potrebno sve čime raspolažemo kako bismo ostali pribrani u ovom razdoblju.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Znamo da živimo u "zanimljivim" vremenima prevrata i rastrojenosti, meteža i nevolja, neslaganja i otpora. No premda su ova vremena teška za srce i dušu, također su ispunjena snagom. Kontakt Urana i Plutona označava razdoblje transformirajuće kreativnosti. Dakle, unatoč boli, postoji obilje mogućnosti za izlječenje. Ovo razdoblje iskoristite tako da odbijete biti sudionikom drama koje nas svakodnevno okružuju.

Merkur u četvrtak iz Strijelca prelazi u Jarca, s vizionarskog filozofiranja ateriramo u polje racionalnog, činjenica, preciznosti i vrlo ozbiljnih razgovora. Ovo je dobro vrijeme za polaganje svih karata na stol s prijateljima, šefovima i onima koje volite ovako ili onako. Unatoč visokonabijenim aspektima, ovaj Merkur u Jarcu mogao bi dobro doći jer donosi prijeko potrebno zdravorazumsko razmišljanje.

Vikend izlazaka i susreta sa starim 'demonima'

Vikend će u petak započeti mladim Mjesecom u Strijelcu. Mlad Mjesec uvijek je dobro vrijeme za početak nečeg novog, stavljanje nove ideje u pogon, a ovaj mlad Mjesec radi bliski kvadrat s Kironom, što znači da biste se mogli susresti i suočiti s demonima koji su vas progonili svjesno ili nesvjesno od djetinjstva. Mogli biste konačno imati priliku spoznati i riješiti stvari koje su vas progonile.

Subota i nedjelja pod utjecajem su Mjeseca u Jarcu. Neveselo mjesto za Mjesec, trpni glagol. Odličan za smisao u besmislu kada su emocije u pitanju, no to je samo Mjesec, on često mijenja kuću. Subota je bolji dan od nedjelje, posebno dobra za izlazak. Nedjelja je puno napetija, stoga je nedjeljni savjet, nađite nekoga s kime će vam biti ugodno provesti dan.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije