Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini

Horoskop - najbolji i najgori dani u 2016. godini
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Kako biste osigurali maksimalnu produktivnost u 2016. godini, morate imati na umu da Vatreni Majmun ne prihvaća stagnaciju. Godina Majmuna predviđa završetak i simbolizira zadovoljstvo zbog postizanja ciljeva. Međutim, ne smijemo se zavaravati da će godina biti dosadna. Majmun je nestašan, inteligentan i nadasve lukav, sposoban preokrenuti svaku situaciju. U 2016. će biti bitno drugačije!

Godinom će jasno dominirati Sunčeva energija. To ne znači da će doći do otvorenog sukoba s drugim objektima u Sunčevom sustavu. Zapravo ćemo ići dva ili tri koraka natrag kada dođu neprilike jer ćemo imati dovoljno snage prevladati poteškoće. Razumijevanje situacije daje nam ključ za pobjedu nad tim okolnostima. Ovo je godina velikih promjena. Sami ćemo odrediti stupanj napredovanja. Samo nemojte tratiti vrijeme jer sami stvarate svijet u kojem živite. Od veljače do sredine ožujka ćete proći metamorfozu koja će vam omogućiti ravnopravnu igru sa sudbinom u novom okruženju. Vatreni Majmun je bitno različit od Drvene koze, što je razlog zašto mnogi neće moći biti brzi. Zapravo, to nije potrebno jer će nam godina dati vremena da se osjećamo ugodno. Nema potrebe žuriti, ali besmislene odgode neće donijeti ništa dobro. U ovom trenutku važno je naučiti kako se ponašati s razumnom brzinom, sinkronizirati se s vanjskim svijetom. Takav pristup će uvijek osigurati da ste na pravom mjestu. Vrijeme je za nove početke.

U 2016. godini će svatko od nas imati priliku postići ono što želi. Nadolazeće promjene mogu se dramatično promijeniti ovisno o vašem znaku. To je sasvim prirodno, jer 2016. ima svoje ključne datume koji će odrediti različite događaje. Isti događaj može različito utjecati na znakove zodijaka.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije