Numerološka prognoza za prosinac

Numerološka prognoza za prosinac

Numerološka prognoza za prosinac
  • Objavljeno: Srijeda, 02.12.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12. 05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2015. godine (2+1+5=8). U ovom slučaju, to je 8 + 8 = 16. Broj 16 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+6=7. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 7.

Sada se trebate posvetiti sebi, svojim potrebama, nadama i željama, i istodobno surađivati s drugima. Ako vam se čini da se osoba iz vašeg okruženja nalazi u nezavidnoj situaciji, pokušajte joj pomoći, ali istovremeno nemojte zanemarivati svoj napredak.

Osjećat ćete spajanje muške i ženske energije. To će u vama probuditi osjećaj zbunjenosti i nećete biti sigurni što točno trebate napraviti. Prosinac je mjesec kada morate razmisliti o svim pogreškama koje ste napravili i potruditi se da ih više ne radite. Pogreške imaju smisla samo ako iz njih nešto naučite.

Smanjite opterećenje koje osjećate tako da izrazite sve ono što vas muči. Ovo je jedini način za ublažiti stres i samo tako ćete se moći uspješno nositi sa svim situacijama. Prosinac donosi praktičnost i priliku za pomicanje vlastitih granica. Te granice su ono što vas je kočilo tijekom proteklih 12 mjeseci, a sada je pravo vrijeme da ih otpustite.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Kroz život kročite strpljivo i obratite pažnju na detalje. Svaki detalj ima svoje mjesto, a na vama je da ih organizirate. Nastavite održavati usvojenu rutinu. Budite odlučni i nemojte raditi više stvari istovremeno. Obratite pažnju na probleme koji vas već dulje vrijeme muče i shvatit ćete da su zapravo potpuno nevažni. Ako malo bolje pogledate, primijetit ćete prilike koje se kriju i koje biste vrlo lako mogli propustiti ako se ne fokusirate. Postat ćete svjesni toga da su trud i rad jedini način za ostvarenje uspjeha. Shvatit ćete da se u hrpi nevažnih detalja čovjek lako izgubi. Također ćete shvatiti da nema smisla opterećivati se glupostima. Nema smisla ni žuriti. Sporije često znači kvalitetniji i sigurniji tempo.

Obratite pažnju na ono što se događa drugima. Nemojte se bojati tuđih problema. Pomognite im. Ovaj mjesec se neće pojaviti niti jedan problem koji se ne može riješiti. Zapravo, svaki problem će sa sobom donijeti niz pozitivnih ishoda, samo ako im se pristupi na pravilan način. Ono što sada možete učiniti je osloboditi se krivnje pomaganjem drugima. Pomaganje je odlično za uspostavljanje vlastitog mira.

Više niste osoba koja ste bila na početku godine, a dotaknuli ste samo površinu svojih osjećaja. Nećete ostvariti uspjeh ako ćete sumnjati u svoje sposobnosti. Nemojte se zavaravati. Prepoznajte sve svoje strahove. Oni su ti koji vas drže na mjestu i onemogućavaju vam kretanje naprijed. Obratite pažnju na sve ono što vas usporava. To je ono čime se trebate pozabaviti ovaj mjesec.

Prihvaćanjem vlastitog straha ćete moći razlučiti je li on opravdan ili ne. Nakon što prihvatite strah, moći ćete ga otpustiti. Sljedeća godina je godina strpljenja, osjetljivosti, brige i suradnje.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije