Tjedni horoskop od 8. do 14. veljače 2016.

Tjedni horoskop od 8. do 14. veljače 2016.

Tjedni horoskop od 8. do 14. veljače 2016.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Slatko pretjerivanje

Ovaj tjedan jedan se datum nameće sam po sebi, 14. veljače. Pa slavili ga mi ili negirali, nećemo moći proći bez barem jedne reklame koja će izazvati dvije moguće reakcije: ili će nam proraditi Chiron, a taj boli i taj žali ili ćete s Mjesecom u Biku ozbiljno potaracati sve s tanjura i potom jedno drugo.

Ovaj tjedan Venera i Mars imaju dobrosusjedske odnose s Jupiterom, a i jedno s drugim. Onaj s kim imaju također dobre odnose je Chiron, no dobri ili loši (u svakom slučaju radije dobri) kontakti s ovim planetom, diraju nas negdje gdje nas bolucka ili nas je boluckalo.

Pa pripremite se ili za obilje svega u debelom plusu jer hedonističkom Mjesecu u Biku jedino obilno je dovoljno (u trigonu s Jupiterom ipak pripazite da ne pretjerate, premda će to biti slatko pretjerivanje) ili na malo ljubavne boli.

Visoka razina energije

Ako ste sami, stoički podnesite da vas 14. veljače žigne negdje oko srca neka stara ljubavna boljka, iskoristite vodenjačku vibru i šibnite tu univerzalnu ljubav na nekog prijatelja ili slučajnog prolaznika ili jednostavno pošaljite ljubić SMS pa što bude, možda ovo Valentinovo ostane zapamćeno.

No nisu ovi planeti zaduženi samo za seks i ljubav, može se još puno stvari materijalizirati i realizirati s njima jer nose visoku razinu energije. Uhvatiti se možete u koštac sa svime, ali ne iz kauča, ovi aspekti traže trošenje, kretanje, rad i posvećenost, još uvijek imamo Marsa u Škorpionu i Veneru u Jarcu, a ta dama voli da se postiže i dostiže.

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Mlad Mjesec pun mogućnosti

Vodenjačko Sunce još ovaj tjedan nudi puno nenadanosti, spontanosti i slobode. Mlad Mjesec je pun mogućnosti da se izrodi neka nova genijalna ideja.

Ako vam je već neko vrijeme teško razdoblje, ako Jarac traži više no što možete dati, malo se poslužite ovim vodenjačkim energijama, a u sljedećim tjednima će ih biti još više. Budite spontani, Vodenjak je Uran, on je nenadan, impulzivan inventivan, domišljat i sve samo ne dosadan. Prepustite se. Merkur od subote mijenja priču i seli se iz Jarca u Vodenjaka pa eto i nas iz brige i promišljanja (možda malo naporne i ozbiljne teme) u puno prpošniju atmosferu.

Put Mjeseca

Što se općeg stanja kroz tjedan tiče, putujemo s Mjesecom od Vodenjaka do Bika. Što znači da je ponedjeljak malo nervozan jer Mjesec čeka kvadrat s Marsom, ne budite živčani i grubi. Kvadrat je dobar za rješavanje stvari, otpustite kontrolu i dopustite viziji da prodiše.

Utorak nas budi i dalje s vodenjačkim Mjesecom, ali već od 10 sati Mjesec je u Ribama i malo se počinjemo gubiti, zamišljeni smo, neki možda malo i tužni. U srijedu je Mjesec u kvadratu sa Saturnom, težinica na duši, teško odvajanje od kreveta, kašnjenje na posao. Obaveze nam malo teže padaju, ali tu je Mars da to malo pogurne.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Prihvatimo Saturn i idemo u četvrtak koji zajedno s petkom ima Mjesec u Ovnu, malo smo nabrijani i svadljivi, pogotovo u petak. Bit će to jedan od onih dana kada ćemo jedva čekati da dođe kraj radnog vremena. Oprezno u prometu, oprezno s onim što govorimo samo zato što smo tvrdoglavo zapeli a mogli bismo biti i u krivu. Subota neće donijeti do podneva željeno olakšanje, još rješavamo repove od petka, ali zato nastavak i nedjelja imaju slasni masni Mjesec u Biku, češkanje, preživanje, izležavanje i možda ako ste spareni pa još i u valentinovskom raspoloženju, predvečer svašta.

Izdržite još samo ovaj

Ako vam je zadnjih nekoliko tjedana bilo loše razdoblje, pripremite se za sasvim drugu energiju tjedna nakon ovog. Izdržite još samo ovaj tjedan jer počinje pravi vodenjački zvjezdani karneval (a to nije za svačije srce (pogotovo ne za usidrene stabilne tipove).

Sretno vam Valentinovo, volite i neka vas se voli po bikovski!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije