Numerološka prognoza za veljaču

Numerološka prognoza za veljaču

Numerološka prognoza za veljaču
  • Objavljeno: Srijeda, 03.02.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Broj 1

Osobni broj ćete izračunati zbrajanjem dana i mjeseca u vašem datumu rođenja, dok zbroj ne svedete na jednoznamenkasti broj. Ako ste rođeni 12.05., bilo koje godine, vaš je bioritamski broj zbroj znamenki u datumu rođenja: 1+2+5=8. Tom broju dodajte broj 2016. godine (2+1+6=9). U ovom slučaju, to je 8 + 9 = 17. Broj 17 svedite na jednoznamenkasti broj: 1+7=8. U ovom slučaju, gleda se tumačenje pod brojem 8.

Možda već imate materijalne ciljeve, ali njihovo ispunjavanje vam neće predstaviti apsolutno nikakvo zadovoljstvo. Krajnji cilj treba biti unutarnji mir i zadovoljstvo. Snove obično prekidamo kada shvatimo što sve trebamo napraviti da bismo ih ostvarili. Ovaj mjesec ćete shvatiti da postoji razlika između puke potrage za srećom i življenja života onako kako želite. Budite određeni. Što sve trebate napraviti da biste bili zadovoljni svojim životom?

Morate vjerovati u sebe i svoje sposobnosti početi doživljavati puno ozbiljnije. Ako vam se čini da neke osobe više ne pripadaju u vaš život, onda krenite naprijed i ostavite ih iza sebe. Ova godina predstavlja kretanje naprijed i od vas će u više navrata zahtijevati da stojite sami i suočite se sa svijetom. Jedino na što ćete se moći osloniti su rezultati koje želite ostvariti. Tokom cijele godine ćete učiti kako biti neovisan i samostalan.

Veljača ističe stil izražavanja i komunikaciju. Morate odlučiti što ćete izraziti, a što zadržati u tajnosti. To će vas potaknuti na slušanje i stvarno ćete čuti što vam se govori. Primijetit ćete situacije od kojih nemate nikakve koristi i u kojima neće pomoći nikakva komunikacija. Ono što će vam tijekom ovog mjeseca definitivno dobro doći su diskrecija i diplomacija.

Pročitajte numerolološku analizu za 2016. godinu!

Radite ono što u vama budi pozitivne emocije. Prepoznajte i cijenite male radosti. Shvatit ćete da ste na nekim životnim područjima uistinu sretni i da ih trebate više cijeniti. Ako ih još uvijek ne prepoznajete, to znači da je vrijeme za analiziranje sebe. U vama postoje neriješeni problemi i neodgovorena pitanja. Sve to ćete morati riješiti tokom ove godine.

Imajte na umu da su neke neželjene situacije posljedica vaše preosjetljivosti i sklonosti da sve shvaćate previše osobno. To u vama budi frustraciju i ljutnju. Ne znate gdje ste ni kuda idete. Ostanite strpljivi jer je vaš put tek počeo. Otkrit ćete da postoje brojni razlozi za sreću.

Ljepota duše je važna, ali nemojte zanemariti fizički izgled. Nemojte dopustiti da vaša slika o sebi ovisi o tome što drugi misle o vama. Priliku za napredak ćete pronaći u krugu prijatelja, društvenim aktivnostima i povezivanju s drugim ljudima, privatno i profesionalno. Zadržite otvoren um. Svijet se brzo mijenja. Svaki dan su potrebne nove ideje. Krećite se u društvu koji prihvaća različitosti jer ćete jedino u takvom društvu moći ostati svoji.

Vama bliska osoba će se naći u nepoželjnoj situaciji i to će imati veliki utjecaj na vas. Morate naučiti pomagati drugima tako da njihovi problemi ne utječu na vas. Veljača vam pruža priliku da naučite što vas čini sretnima, a što ne. Konačno ćete shvatiti koliko je dobro uživati u vlastitoj koži.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije