Veliki tjedni horoskop: Vage će okusiti izdaju, a Ribe na novu ponudu ne smiju odgovoriti ishitreno

Veliki tjedni horoskop: Vage će okusiti izdaju, a Ribe na novu ponudu ne smiju odgovoriti ishitreno

Veliki tjedni horoskop: Vage će okusiti izdaju, a Ribe na novu ponudu ne smiju odgovoriti ishitreno
  • Objavljeno: Nedjelja, 13.08.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Kategorija: Horoskop

U tjednu od 14. do 20. kolovoza, nebo će biti ispunjeno astralnom energijom koja će na vaš život utjecati na mnoge načine. Planeti i sazviježđa će se poravnati na jedinstven način. Konkretno, ovotjedni horoskop je prepun utjecaja koji će odrediti vaše odnose i ljubavni život.

Ovan

Ovih se dana nećete mučiti na poslu. Odličan tjedan je pred vama. Možda ćete primiti ponudu za promaknuće koju niste očekivali i s hrabrošću ćete je prihvatiti, bez sputavanja nesigurnosti. Ovakva se prilika možda neće ponoviti tako skoro. Ako imate privatan posao, sljedećih biste se dana mogli suočiti s nekim izazovima. Sukobi s partnerom su također izgledni, no vi ćete biti u pravu.

Bik

Važno je da budete suzdržani, jer vaša pričljiva osobnost može ugroziti dobre stvari koje ste postigli. To je posebno važno na radnom mjestu, gdje vaše riječi mogu biti pogrešno protumačene i izazvati sukob. Izbjegavajte izazivanje svađa na poslu i budite svjesni kako vaši komentari utječu na druge. Ako imate ideju za koju vjerujete da može uspjeti, pokušajte je provesti, uključujući traženje financijskih sredstava.

Blizanci

Na radnom mjestu može doći do napetosti i sukoba u koje ćete biti uključeni. Ako smatrate da se s vama postupa nepravedno i razmišljate o traženju druge poslovne prilike, važno je da ne izazivate ljutnju. Umjesto da se fokusirate na uzrok problema, svoju energiju usmjerite na pronalazak novog posla. Ovaj tjedan imate dobre naznake po tom pitanju, pa ćete lako pronaći novi posao.

Rak

Ako se zbog zategnutog odnosa s kolegom osjećate nelagodno na poslu, važno je dobro promisliti o cijeloj situaciji. Konstantan sukob vam nije od koristi, a može čak i negativno utjecati na vašu motivaciju i produktivnost na poslu. Tijekom ovog tjedna tom kolegi pokušajte pristupiti s prijateljski, s otvorenim stavom i možda ćete otkriti da je drugačiji od onoga kako ste ga prije doživljavali. Vraćanje pozitivne atmosfere na poslu će vam biti od pomoći.

Lav

Pozitivan stav može značajno utjecati na vaše opće raspoloženje. Važno je da razmislite o svom stavu na vašem radnom mjestu jer stalni sukobi i vaš ponos mogu samo pogoršati situaciju. Razmislite o prilagodbi svog pristupa i traženju konstruktivnih rješenja za poboljšanje atmosfere u radnom okruženju. Ako to nije moguće, počnite istraživati druge poslovne prilike koje će bolje odgovarati vašim potrebama i vrijednostima.

Djevica

Važno je pronaći ravnotežu između društvenog života i posla, Djevice. Učinkovito se organizirajte, kako biste mogli ispuniti svoje radne obveze bez zanemarivanja društvenih obveza. Ako ste pozvani na događaj na kojem će biti prisutna važna osoba iz vašeg radnog okruženja, budite autentični i sigurni u svoju sposobnost da izrazite svoje mišljenje. Ne trebate nikome laskati jer kolege cijene vašu jedinstvenu perspektivu. Dopustite si da budete ono što jeste.

Vaga

Super je što ste puni vitalnosti i energije. Iskoristite ovaj impuls da posložite stvari koje su vam na čekanju i pokrenite svoje projekte. Međutim, mogli biste biti razočarani nekim ljudima oko sebe, posebno onima s kojima ste dijelili projekt koji vas je veselio. Možda ćete otkriti da nisu predani kao što ste očekivali i da im je samo stalo do profita, umjesto da preuzmu odgovornost.

Škorpion

Razumljivo je da se osjećate punima energije i vitalnosti, no također je važno da kontrolirate svoj temperament i izbjegavate nepotrebne sukobe, osobito na radnom mjestu. Možda se nađete u frustrirajućoj situaciji u kojoj je netko unaprijeđen na poziciju koju ste vi željeli, ali suočavanjem sa svojim šefom ili kolegama nećete postići ništa. Umjesto da dopustite da vas obuzme gnjev, pokušajte ostati smireni i potražite konstruktivne načine za rješavanje situacije.

Strijelac

Zadivljujuće je što vam je stalo do komplicirane situacije kroz koju prolazi vaš prijatelj. To što ćete im pružati svoju podršku i pomoć u ovim teškim vremenima će im biti vrlo dragocjeno, a i vama će koristiti na neki neočekivani način u budućnosti. Upamtite da pružanje podrške i prisutnost u životima drugih stvara ugodan krug dobre energije i dobrih okolnosti. Ovaj tjedan vam predstavlja priliku da ponovno aktivirate svoj društveni život, stoga ga iskoristite za druženje s nekim.

Jarac

Razumljivo je da se osjećate demoralizirano ako ne vidite trenutačno priznanje za svoj trud i predanost na poslu. Međutim, važno je imati na umu da situacija u tvrtki trenutno može utjecati na vašu sposobnost da prepoznate svoje zasluge. To nije nužno nedostatak uvažavanja prema vama, već posljedica trenutnih okolnosti. Budite strpljivi i samouvjereni u svom radu, jer kada se situacija stabilizira, bit ćete nagrađeni.

Vodenjak

Promjene koje dolaze u vašem poslovnom životu u početku će izazvati osjećaj nelagode i iritacije. Razumljivo je da se tako osjećate, pogotovo ako se radi o premještaju ili promjeni odjela na kojem radite. Međutim, važno je zapamtiti da se te promjene događaju s razlogom i mogu biti korisne za vaš dugoročni napredak u karijeri. Kako se budete prilagođavali, možda ćete početi uočavati pozitivne strane.

Ribe

Ovaj ćete se tjedan osjećati vrlo optimistično. Motivirani ste da poboljšate i usavršite različite aspekte vašeg života. Osim toga, spremniji ste na pomirenje i rješavanje nesuglasica s članovima obitelji i suradnicima, što vam donosi posebno emocionalno blagostanje. Na profesionalnom planu, možda ćete dobiti primamljivu poslovnu ponudu od druge tvrtke. Iako se čini privlačnom, važno je da ne donesete ishitrenu odluku.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije