Ove horoskopske znakove je najteže voljeti!

Ove horoskopske znakove je najteže voljeti!

Ove horoskopske znakove je najteže voljeti!
  • Objavljeno: Petak, 20.04.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Kategorija: Horoskop

Potraga za istinskom ljubavlju nije uvijek lagana. I dok je jednima lako voljeti, drugima je taj proces puno teži pa im potraga za srodnom dušom predstavlja zamoran proces od kojeg lako odustanu.

Pogledajte koji su znakovi najviše komplicirani kad je u pitanju ljubav i spadate li vi ili vaša voljena osoba u navedenu skupinu.

Škorpion

Nevjerojatan intenzitet i strast može zastrašiti Škorpiona, što često otjera one koji bi inače bili zainteresirani za njih. Škorpioni se smatraju tajanstvenima i teško čitljivima, zato s njima treba biti oprezan i igrati na kartu njihovog srca. S vremenom će se početi otvarati drugima ako im dokažu da su toga vrijedni, ali taj proces može biti težak i iscrpljujuć. Zbog toga Škorpioni često ulaze u kratke veze koje se temelje samo na fizičkom kontaktu i vrlo brzo se prebace na sljedeću osobu.

Vodenjak

Čudnovat i jedinstven, Vodenjak je ponosan na svoj život i ide koliko god daleko treba da bi ga zaštitio. Ako osjete da ih netko pokušava promijeniti ili ometati njihov raspored, isključit će ih iz života i neće im više dopustiti da se vrate. Ako volite Vodenjaka, dobro pripremite živce jer s njima morate biti ekstremno strpljivi. Oni traže mnogo predanosti i usredotočenosti kako biste im dokazali da se možete uklopiti u njihov život. Isto tako, žele nekoga tko će uzeti vremena za izgradnju povjerenja, udobnost i dokazati im da ih voli zbog toga što jesu – prihvaćajući njihove mane, neodlučnosti i razlike.

Jeste li znali da ovih 6 horoskopskih znakova najviše uživa u seksu!

Ovan

Za Ovna je karakteristično da ima ogromnu energiju i uvijek je u pokretu pa odbija usporiti za bilo koga ili bilo što. Kad stupaju u odnos, Ovnovi traže nekoga tko će zadovoljiti svaku njihovu potrebu, odnosno biti njihov partner u kriminalu, radni kolega i psihoterapeut. Oni znaju što žele i odbijaju prihvatiti išta manje, pa ako ih netko iznevjeri, oni jednostavno nastavljaju dalje. Ta visoka očekivanja teška su za svakoga tko će živjeti s njima i stavljaju ogroman pritisak na svog partnera. Zato Ovnovi trebaju nekoga tko je dovoljno jak i samosvjestan da stoji uspravno kad ga opterećuje sav taj teret.

Djevica

Postoje dva glavna razloga zbog kojih se Djevice toliko bore s ljubavlju. Prvi je taj što su oni visoko nezavisni i samodostatni pojedinci da se odbijaju oslanjati na bilo koga u bilo kojem trenutku. Oni se ponose sposobnošću da se sami suočavaju sa surovim svijetom, upravljajući svim životom s lakoćom i nevjerojatno im je teško prilagoditi svoj život drugima. Drugi je taj da Djevice jako sporo stvaraju povjerenje, što dodatno komplicira stvari. U svakom trenutku drže oči širom otvorenima kako bi mogli pažljivo zaštitili svoje srce. Ako možete, potrudite se zaslužiti njihovu ljubav, povjerenje i privrženost, ali budite svjesni da će to potrajati.

Jarac

Usredotočen na detalje, Jarac živi život daleko od svojih emocija. Nevjerojatno je teško otkriti njihovu "emocionalnu stranu". Umjesto da osjećaju strast i romantiku odnosa, oni vrijeme provode analizirajući prednosti i mane potencijalnog partnera. Na kraju je taj pristup sličniji poslovnom angažmanu, nego bajkovitoj ljubavi. Jarac treba nekoga tko će mu pomoći da ignorira mozak i počne slušati svoje srce, otkrivajući emocije koje se nalaze duboko u njemu.

Ove 3 riječi najbolje opisuju vaš horoskopski znak!

Strijelac

Avanturistički duh i spremnost za akciju obilježavaju život Strijelca pa on provodi vrijeme tražeći svu raspoloživu energiju. Strijelci odbijaju biti vezani i bez problema skaču iz iskustva u iskustvo uvijek tražeći nešto novo i uzbudljivo. Takav način razmišljanja loš je za ljubavne odnose jer oni odmah raskidaju veze sa svima koji ih pokušavaju smiriti. Ako niste spremni trčati sa Strijelcem, ostat ćete u prašini. Osim toga, Strijelcima sve lako dosadi, pa ako se veza smiri ili udari u zid, što je neizbježno u nekom trenutku, oni će početi tražiti dalje.

Lav

Budući da je toliko samouvjeren i moćan, nema znaka koji više privlači pozornost drugih od Lava. Često se vidi na pozicijama moći i stoji visoko u središtu pozornosti, znajući da vrijedi i ne boji se to podijeliti sa svijetom. Međutim, ispod te podebljane vanjštine nalazi se ranjiva osoba koja stalno traži pažnju. Lavovi trebaju nekoga tko će hraniti njihov ego, dok i dalje zadržavaju sliku jake osobe u javnosti. Oni su već pronašli svoju prvu ljubav, a to su oni sami, pa svi koji ulaze u vezu s Lavom moraju biti spremni prihvatiti da će biti na drugom mjestu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije