Zabavne činjenice o Strijelcima

Zabavne činjenice o Strijelcima

Zabavne činjenice o Strijelcima
  • Objavljeno: Utorak, 24.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Intuitivan i energičan, Strijelac je putnik u zodijaku.

Strijelčev filozofski i širokouman pristup životu ga motivira na daleka lutanja i potragu za značenjem života. Ekstroverti, optimistični i entuzijastični, može ih biti gotovo nemoguće oneraspoložiti. Vole promjene. U stvari, promjene su ovom znaku ključne da bi se osjećao najbolje što može.

Prijatelji i obitelj

Bilo da vode stimulirajući razgovor ili hodaju po planinama, od ovog znaka možete očekivati da je uvijek okružen prijateljima. Strijelac je zabavan i ponekad luckast. Obožava se smijati i s lakoćom čini da se njegova okolina osjeća dobro. Strijelac ima prijatelje diljem svijeta, uživa u raznolikosti života i dalekim kulturama. Velikodušan je i nije suzdržan. Strijelcu će odgovarati osobe s kojima može pričati o smislu života. Kada je u pitanju obitelj, Strijelac je odan i spreman napraviti bilo što. Sloboda i neovisnost su mu jako važni. Ako mu to ne oduzimate, odnos sa Strijelcem će biti odličan.

Pročitajte godišnji horoskop za 2018. godinu!

Karijera i novac

"Vizualizacija" je ključna riječ Strijelca. Kada ovaj znak pomisli da je nešto moguće napraviti, napravit će sve što može i potaknuti sve oko sebe da se to i napravi. Izravni su i obično ne biraju riječi kada traže ono što žele. Točno znaju što treba reći u svakoj situaciji. Odlični su trgovci, naročito ako i putuju. Strijelac je u stanju raditi dani i noć kako bi ostvario svoj cilj.

Raznolikost i dinamična atmosfera je ono što Strijelcu treba. Karijere kao što su trgovački putnik, fotograf, istraživač, umjetnik, trgovac nekretninama, ambasador i prodavač odgovaraju ovom slobodnom duhu.

Strijelac voli zarađivati i trošiti novac. Ne brine previše o tome od kuda će doći idući novac. Strijelac voli rizike i jako je optimističan. Vjeruje da mu svemir pruža ono što mu je potrebno. Upravljanje novcem je nešto što Strijelcu ne ide i što ne voli, stoga ne bi bilo loše da ima osobu koja će to raditi umjesto njega.

Ljubav i seks

Ovaj znak je razigran i voli se zabavljati sa svojim ljubavnikom. Strastven je, izražajan i spreman probati bilo što. Osobe koje su jednako otvorene će im najbolje odgovarati. Postoji tanka linija između seksa i ljubavi. Njihova ljubav prema promjenama može donijeti nagle promjene osobnosti u spavaćoj sobi. Kada je ljubav u pitanju, tu su potpuno drugačiji. Jednom kada zavoli, Strijelac je odan i vjeran. Njegov partner treba biti intelektualan, osjećajan i izražajan. Kako je ključna fraza ovog znaka "razumijem", vrlo je važno da shvaćaju kako i o čemu njegov partner razmišlja.

Saznajte kako zavesti Strijelca!

Zdravlje

Svaki znak ima dio tijela koji je najosjetljiviji na stimulaciju. Kod Strijelca su to kukovi, bedra i gornji dio nogu.

Vladajući planet

Vladajući planet Strijelca je Jupiter. Ovaj planet se smatra najsretnijim planetom, upravlja bogatstvom, slobodnim vremenom, poslovanjem, umom, optimizmom, moralom, prosperitetom, uživanjem, dalekim putovanjima, težnjom, sportom i ljubavlju prema životinjama.

Boje

Boja Strijelca je ljubičasta.

Kamen

Kamen Strijelca je topaz.

Sretni brojevi

Sretni brojevi za Strijelca su 3, 5 i 8.

Kompatibilnost

Strijelac se najbolje slaže s Lavom i Ovnom.

Provjerite kako se Strijelac slaže s ostalim horoskopskim znakovima!

Suprotan znak

Suprotan znak Strijelcima je Blizanac.

Najbolji dar

Najbolji dar za Strijelca je nešto vezano uz životinje ili za okućnicu.

Karakteristike koje voli

Putovanja, boravak u prirodi, slobodu i filozofiju.

Karakteristike koje ne voli

Detalji, nešto što se potiskuje, teorije koje nisu utemeljene, nametljive ljude.

Dom

Ovaj znak pripada devetoj kući. To je kuća religije, filozofije, jako izraženog uma, dalekih putovanja i zakona.

Poznati strijelci

Steven Spielberg, Mark Twain, Tina Turner, Jimi Hendrix, Tyra Banks, Brad Pitt, Christina Aguilera, Taylor Swift, Britney Spears, Lucy Liu, Woody Allen i Winston Churchill.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije