Tjedni horoskop od 30. 11. do 7. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 30. 11. do 7. 12. 2015.

Tjedni horoskop od 30. 11. do 7. 12. 2015.
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 30.11.2015.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Zašto ne volimo ponedjeljak

Sunce će tjedan započeti u aspektu sa Saturnom i naravno Neptunom. Bez obzira na to što se još događa, ovi aspekti imaju tendenciju sniziti razinu energije i raspoloženje učiniti sivim. Najvjerojatnije ćete ga osjetiti u ponedjeljak na poslu, kada nitko neće biti baš pretjerano zadovoljan što ponovo sjeda za radni stol.

No ipak mali naputak, uloga koju je i dalje najbolje igrati je superdiscipliniran, temeljit rad u kombinaciji sa superkreativnim nekonvencionalnim pristupom. Molimo, ne izazivajte ljutnju Saturna. Dajte sve od sebe i ne potpadajte pod Neputnove zamke, zablude, opijate, magle...

Pročitajte godišnji horoskop za 2017. godinu!

Mars i Pluton - eksplozija

Što se ostatka tjedna tiče: ratnik Mars formira bojni aspekt (kvadrat 90 stupnjeva) s dominantnim Plutonom, ćudi će buknuti. Sukob ega mogao bi se pretvoriti u epski obračun ako nismo pažljivi. Ove brzoplete energije mogu nas potaknuti da se istresemo nepromišljenom silom ili ubodom. Ne budite vuk u ovčjem runu i takvih se čuvajte! Osoba koja se čini previše zaštitnički nastrojena može imati grabežljive namjere ili tajni plan koji nepošteno pokušava progurati.

S dobre strane, oba ova planeta imaju strast i zadovoljstvo kao princip. Njihova ubojita kombinacija privlačnosti i strasti koja krčka, mogla bi eksplodirati na dobro, no ako ne pazite (jer tako je s visokorizičnim aspektima), moglo bi se dogoditi da se sve vrlo brzo zakomplicira. Oprezno, molimo vas! Osim ako je, eh, seks u pitanju, tu upozorenja prestaju. Ovo je aspekt snažne strastvenosti.

Venerine igre mačke i miša

Lisica Venera mijenja znak u petak 4. prosinca i do 30. prosinca tajno će se šuljati Škorpionom. Odbrojavanje do 2016. godine bit će seksepilno. Negdje će se neko dvoje dograbiti u klinč. Zatvorite vrata, molimo vas, i pazite na privatnost. Venera u Škorpionu je misteriozna, ona ne mijenja status na Facebooku i ne raspreda o svojim najnovijim eskapadama. Privlačit će nas partneri tajanstvenog karaktera, loši dečki i cure. Uživat ćete u igri mačke i miša, ali nemojte pretjerati u svojoj misterioznoj igri jer bi druga strana brzo mogla izgubiti interes.

Provjerite koji su najbolji i najgori dani u 2017. godini!

Što god počne pod ovim aspektima Marsa, razvijat će se u warp brzini tijekom prosinca. Radi se o odnosu, o vezi jer Mars je u Vagi.

Niske strasti

Vodite računa da astrologija uvijek gleda više manifestacije nekog aspekta i da postoje i niži oblici našeg ponašanja. Kompleksi, niske strasti, duboke povrijeđenosti, nepoznavanje vlastite slabosti i neadekvatnosti, mogu od vas ili nekoga s kim dođete u kontakt napraviti pravog iskompleksiranog bezveznjaka. Uzdignite se iznad svog jada.

I jedan stilski savjet, do 30. prosinca dress code je ultimativno crna, omiljena boja Venere u Škorpionu. Omiljena tema je sveprožimajući ljubavni odnos i seks, kao i goruća žudnja kako se domoći besramno velike hrpe novca.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije